A Riot Games tud a hibáról, reméljük gyorsan érkezik a javítás.

Szerda hajnalban került fel egy videó a Valorant hivatalos redditjére, melyben a játékos egy igazán érdekes videót prezentált KAY/0 szereplésével. Az NA és LATAM régió már kedd este megkapta a frissítést, ezért volt lehetőségük már akkor játszani az új szezonnal, amikor mi Európában még csak vártuk a frissítést.

KAY/O Ult glitch? See through walls??
byu/Cold-Nipples inVALORANT

Először nem is volt egyértelmű, hogy hibáról, szándékos dologról vagy esetleg véletlenről beszélhetünk-e. KAY/O éppen ultimate állapotban van, majd megjelenik egy háromszög a falon és a falat megtúrva kiesik az ellenséges csapat egy játékosa. A közösség először arra tippelt, hogy egyszerű véletlennek köszönhetjük a dolgot, míg mások meg voltak győződve arról, hogy a Riot Games ezt bizony direkt csinálta ilyenre.

A Riot Games gyorsan reagált

A választ végül a Riot Games/Valorant egyik munkatársa, rycoux adta meg. Az üzenetében jelezte, hogy a fejlesztőcsapat már vizsgálja a hibát és remélhetőleg hamarosan egy javítással is szolgálhatnak. Így viszont egyértelmű, hogy komoly bugról beszélhetünk, remélhetőleg nem kell majd ideiglenesen letiltani a hőst.

Hogy tetszik nektek az új Episode?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×