Az Epic Games Store ezen a héten ismét két ingyenes játékkal várja a gamereket: egy démonos és egy főzős játék lehet a tiéd.

Mivel igencsak benne vagyunk már a nyárban, az Epic a boltjában az elmúlt két hétben dupla ingyen játékot osztogat. Legutóbb például az elmúlt évek egyik legjobb és legkreatívabb akció kalandját, a legendás Remedy által jegyzett Controlt dobta utánunk. Mára viszont lejárt a lehetőség, hogy behúzzuk ezt a játékot, hiszen ma délután 5 órától már két másik játék szerezhető meg ingyen.

Június 17 és június 24 között a Hell is Other Demons és az Overcooked! 2 ingyenes.

Ez azt jelenti, hogy ezúttal két kisebb, de annál szórakoztatóbb játékkal lepnek meg minket, melyekért ugyancsak érdemes lesz belekattintani az Epic Games Store-ba.

Az Overcooked! 2 kooperatív főzős mókáját talán nem kell sokaknak bemutatni. Itt az a lényeg, hogy bizonyos idő alatt megfelelő mennyiségű ételt dobjunk össze, a megfelelő alapanyagokkal. Ez persze nem olyan könnyű mutatvány, mint amilyennek elsőre hangzik, hiszen ahogyan haladunk előre, úgy nehezednek a pályák és bonyolódnak a receptek, és az összeveszésfaktorról még csak nem is beszéltem.

 

A Hell is Other Demons már egy egészen más falat. Alapvetően szórakoztató cucc, de a kihívásokkal nem kicsit teletűzdelt pixelgrafikás akció-platformert, ami roguelite elemeket is bőséggel magában hordoz – már kevésbé ajánlható mindenkinek.

 

Ha valaki szereti a stílust, na meg a Synthwave muzsikákat, akkor egyenesen kötelező, de az érdeklődőknek is érdemes lehet tennie vele egy próbát.

A két játék egyébként a Steam árak alapján nagyjából 11 ezer forintba kerülne nekünk, így érdemes most a könyvtárunkban tudni. A játék természetesen megmarad.

A játékokat tehát mától lehet az Epices könyvtárunkhoz adni, egészen a következő hét csütörtökéig, amikor is újabb ingyenes mókával lepnek meg minket.

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×