A Microsoft biztosan nem örül.

Az utóbbi napokban jelentősen felerősödtek azok a pletykák, melyekben említésre került a Windows 10 leváltása és egy új Windows operációs rendszer érkezése.  A Microsoft június 24-ére meghirdetett egy sajtótájékoztatót, ám úgy tűnik már nem is kell gondolkodnunk, hogy mit leleplezhet le a redmondi óriás.

Kedd este kiszivárgott a Windows 11 fejlesztői képfájlja!

Az internet népe természetesen egyből rávetette magát az .ISO fájlra és több felhasználó is feltelepítette virtuális gépbe az újdonságot.

Bizony, a hivatalos név valóban a Windows 11 lesz, bár a jelenlegi (21996.1) buildet elnézve azért ez inkább csak egy kicsit feltuningolt Windows 10-nek tűnik. Jó kérdés, hogy a kiszivárgott verzió mennyire áll közel ahhoz, amit Microsoft bemutat jövő héten.

Az is megeshet, hogy a kiadásig még jelentősebb átalakuláson is átesik majd az operációs rendszer, további funkciókkal és grafikai elemekkel bővítve. Ahogy azt a Windows 10 / 7 kezdeti verzióinál is megtapasztalhattuk annak idején. A június 24-én esedékes bemutató után mindenképp okosabbak leszünk majd, csak győzzük kivárni.

A képek forrása: https://www.notebookcheck.net/

Ti várjátok már a Windows 11-et?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×