Nem hazudott az Nvidia.

A Ubisoft június elsején bejelentette, hogy az Nvidia Reflex technológiája után a DLSS opció is végre megérkezik a Rainbow Six Siege játékba, így az RTX szériás kártyák tulajdonosai örülhetnek. Ez főképp a nagy felbontású és nagy képfrissítési monitorokon jöhet majd jól, hiszen a többlet FPS sokkal simább játékélményt biztosíthat majd.

 

Mi is az a DLSS?

Az RTX kártyák bevezetésével jelent meg a játékokban, gyakorlatilag egy AI-val felturbózott dinamikus/csökkentett felbontásról beszélünk. A játék a képkockákat a natív (-ez a monitorunk felbontása-) felbontáshoz képest alacsonyabb értékkel számolja ki, de az Nvidia mérnökei által kifejlesztett mesterséges intelligencia olyan szinten feljavítja, hogy szinte észrevétlenül tárul a szemünk elé a látvány. Mindeközben persze kellemesebb FPS értékeket érünk el, hiszen alacsonyabb felbontáson számolt csak a videókártyánk.

A hétfőn megérkezett Y6S2 frissítésben élesedett is az opció, mely az NVIDIA mérései alapján eléggé ígéretesre is sikerült. Nézzük is hogy állíthatod be!

  • Töltsétek le és telepítsétek a legfrissebb Game Ready Driver-t az Nvidia weboldaláról vagy a GeForce Experience segítségével
  • A legfontosabb: A játék Vulkan verzióját kell indítanod!

  • Töltsd le a játék Y6S2 – North Star frissítését, ha eddig nem tetted volna meg
  • Indítsd el a játékot, menj az Options menübe, majd a Graphics fül alatt keresd meg az NVIDIA DLSS-t és kapcsold be
  • Válaszd ki a megfelelő Quality szintet: Quality Mode ajánlott az 1080p és 1440p felbontásokhoz, 4K-hoz pedig a Performance Mode
  • Élvezd a megnövekedett FPS értékeket!

Ti kipróbáltátok már az új funkciót?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×