Call of Duty

4 dolog, amit látni szeretnénk a Call of Duty: Warzone 4. évadában

A Warzone 4. szezonja már majdnem itt van, ezért most összeszámoljuk a négy legfontosabb dolgot, amit a következő nagy frissítésében szeretnénk látni.

A Warzone 3. szezonja az egyik legsikeresebb a játék rövid történetében. Hiszen a 3. szezon hozta a legszélesebb metát a játékba, az új Verdansk ’84-et és egy iszonyatosan jó eventet.

A Warzone sikere érdekében ezt szeretnénk látni a Warzone 4. szezonban.

4. Könnyebben mászható sziklák

 

Ez a probléma a Warzone megjelenése óta velünk van, és még mindig nem sikerült semmit tenni ellene. Ha a sziklák mellett ragadsz, a zóna pedig a seggedben van, vagy az ellenségek a fejed felett vannak, nem sok lehetőséged marad a túlélésre. Így csak a futkosás marad, amíg nem találsz egy olyan területet, ahol valóban felmászhatsz, persze addig vagy meghalsz a gázba, vagy szét lőnek.

Nem feltétlenül kell, hogy minden egyes szikla megmászható legyen, de egy nagy sziklás területen úgy érezzük, hogy egy-két kapaszkodónak kéne lennie, amin felmászhatsz.

3. Kevesebb Dead Silence és Stopping Power

A Stopping Power és a Dead Silence visszaéléseknek véget kell vetni, leginkább az utóbbinak. Amikor meccsenként öt-tíz különböző Dead Silence-et lehet találni, akkor ott valami baj van.

Ha valaki aktiválja a Dead Silence-t, akkor egyszerűen egy ninja válik belőle, mivel a léptei teljesen hallhatatlanokká válnak, gyorsabban futnak és még a FOV is magasabb lesz. Ez teljesen igazságtalan. A támadó játékos nevetséges előnyre tesz szert, és ezt meccsenként többször is meglehet tenni, hiszen minden sarkon van egy Dead Silence.

A Stopping Power már kapott egy nerfet, de a játékosok a teljes eltörlése mellett szavaznak. Nincs is rosszabb érzés amikor 1v1-ezel valakivel és tudod, hogy neked kéne nyerned, de nem mert az ellenfeled töltényei egyenesen átmennek a pajzsodon. Ennek semmi skill alapja nincsen a célzáson kívül.

2. Több olyan esemény, mint a 80-as évekbeli Action Hero Event

 

A 80s Action Hero Event csupa pozitív visszajelzést kapott. Rambo és John McClane hozzáadása a Warzone világához egy meglepő lépés volt. De szükség van ilyen lépésekre ha frissnek akarjuk érezni a játékot.

De nem csak a játékosok kaptak különleges skineket, hanem a Warzone egésze egy hihetetlen új POI-t is kapott a folyamat során – a Die Hardból ismert legendás Nakatomi Plazat.

Az egész event izgalmas volt, és sok játékos rendszeresen megcélozta a tornyot, hogy megpróbálja elsőként megszerezni az épületben rejtőzködő „aranyat”, amely a Vaultban volt elrejtve. Ez egy teljesen más dimenziót adott a játéknak, és még a Vault bezárása után is népszerű maradt a helyszín.

Az extra helyszínek és POI-k az egyik módja annak, hogy a játékosok továbbra is érdekeltek maradjanak.

1. A Warzone meta kordában tartása

A Warzone 1. szezonja a Cold War integráció egy káosz volt. Ekkor hagytam abba a játékot, mert egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy mindenki a DMR-t használta, amiből megszületett a „DMRzone” meme.

A DMR nerf után következett az FFAR meta majd a burst meta. Úgy tűnt, hogy mindenkinek „metamajommá” kellett válnia, ha játékot akart nyerni. De szerencsére a harmadik szezon megmentette az egész játékot. Ezt sok ember nem látja, hiszen sokkal könnyebb a rossz dolgokat látni mint a jókat.

Természetesen mindig lesznek OP fegyverek, de eddig a 3. szezon tartotta a legjobban kordába a metát.

Nos, ezzel a 4 változtatással a Warzone 4. szezonja a játék eddigi legjobb szezonja lehet.

Ti mit gondoltok, mit kéne változtatni a következő szezonban?

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

5 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

5 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

5 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

5 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

6 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

7 óra telt el azóta...