Készen állsz arra, hogy bele vesd magad a 80′-as évek világába? Rambo és McClane már készen állnak a harcra és a darára.

Itt van minden, amit a Call of Duty: Warzone 3. évadának Reloaded frissítéséről tudni kell, beleértve a megjelenési dátumot, valamint az Action Hero crossover eseményt, és sok mást.

A Season 3 Reloaded május 20-án indul, a közelgő 80’s Action Heroes esemény mellett.

Hogy mennyit is kell már megint tölteni ehhez?

  • PlayStation 5: 14,6 GB
  • PlayStation 4: 14,6 GB
  • Xbox One Series X / Xbox One Series S: 15,2 GB
  • Xbox One: 15,2 GB
  • PC: 14,9 GB (csak Warzone) / 18,1 GB (Warzone és Modern Warfare®)

Warzone Season 3 ’80s Action Heroes’ event

Új Warzone korlátozott idejű mód

A Season 3 Reloadedben új Power Grab Limited-Time Mode-ot kapunk, amely egy 80-as évekbeli akciófilm intenzitását hozza el.

„A Battle Royale körök már eddig is intenzív, akciófilmbe illő mérkőzések voltak, de mi lenne, ha az intenzitást igazi hollywoodi szélsőségekig fokoznánk? A Power Grab, egy korlátozott idejű mód, amelyben több mint 100 operátor válogatott csapatokban küzd meg az igazi badass főhősök felsőbbrendűségéért.

A Power Grabban az Operátorok azt fogják tapasztalni, hogy a kezdő kör kisebb, mint egy hagyományos Battle Royale Verdanskban. Ez a körszűkülés öt szakaszból fog állni, és nincs Gulag.

Ehelyett vagy újra kell éleszteni a csapattársaidat a Buy Station-ön keresztül, vagy a Dog Tagek összegyűjtésével kell kiérdemelni az újraélesztés jogát. Hasonlóan a hagyományos többjátékos módban a Kill Confirmedhez, minden operátor, minden egyes kiiktatásakor ledob egy Dog Taget. Ezek a Dog Tagek Contractok teljesítéséért járó jutalomként is megtalálhatóak, és ritka esetekben a Verdansk környéki dobozokban is megtalálhatók.

Minden egyes begyűjtött Dog Tag egy fokozattal feljebb visz a jutalomlétrán, amely a HUD jobb oldalán látható. Ez a jutalomlétra tartalmaz egy UAV-t; egy Respawn Tokent, amely jogot ad arra, hogy újra betörhess Verdanskba; és magasabb szinteken Advanced Gas Maskok és Specialist Bonust.

A hagyományos Battle Royale-hoz képest fennálló különbségek ellenére a végjáték ugyanaz: legyél az utolsó csapat, amelyik állva marad, és győzz.”

Új helyszínek

Nakatomi Plaza

A hatalmas felhőkarcoló, amely az eredeti Die Hard-film fő helyszínéül szolgált, május 20-tól kezdve a Call of Duty Presents 80’s Action Heroes esemény részeként kiszakad a Los Angeles-i égboltról, és Verdanskba utazik. Az Activision elárulta, hogy a plaza ideiglenesen a Broadcast Tower és a környező tömbök helyét veszi át, és öt felfedezhető,

a filmből újraalkotott emeletet tartalmaz majd, amelyeken te és a csapatod végigküzdhetitek magatokat.

Apropó, a világ legjobb és legrosszabb szerencséjével is rendelkező, elszabadult New York-i zsaru a Die Hard Operator Bundle révén saját skinként is elérhető lesz. A csomag tartalmaz egy Finishing Move-ot, és néhány további finomságot is. Egy Rambo bundle-t is beszerezhetsz majd.

Survival Camps

Verdansk környékén számos táborhelyet alakítottak át túlélőtáborrá a Rambo: First Blood II. rész előtt tisztelegve.

Ha megtalálod a térképen található tíz tábor bármelyikét, akkor néhány komoly felszereléssel vagy olyan bajtársak dögcéduláival távozhatsz, akik már jóval az érkezésed előtt elestek. Ha eleget gyűjtesz belőlük, még nagyobb jutalmat is kaphatsz…

CIA Outpost

Verdansk északnyugati szektorának egyik repülőgéphangárját átalakították egy rögtönzött CIA előőrssé, mivel ezeknek az ügynököknek szükségük van egy bázisra, hogy elkezdhessék a nehezen befogható Rambo felkutatását.
Úgy tűnik, hogy ezek a terepen dolgozó ügynökök az elesett katonák azonosítóit is keresik, és légi erősítést is bevethetnek, ha elég katonát gyűjtenek össze a kiszabadításhoz. Talán ezt fel lehet használni egy olyan rajtaütés megrendezésére, amit csak egy igazi gerilla hadviselés szakértő tudna kezelni…

Új fegyverek

Hat új fegyvert jelentettek be a Warzone és a Cold War Season 3 számára. A PPSH, a Swiss K31 és a Ballistic Knife már a szezon elején megérkezett, és most megjelent a CARV.2 Tactical Rifle is.

Így már csak az AMP63 Pistol és a Baseball bat várat magára, valószínűleg a szezon közepén érkező frissítés környékén. Az AMP63 egy teljesen automata pisztoly, amely a Modern Warfare vitatott Sykovjához hasonlít. „Remélhetőleg” ugyan olyan OP lesz, mint a Sykov megjelenéskor.

Remélhetőleg az event rendesen fog működni, nem úgy, mint az előző Hunt For Adler.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×