Fortnite

Szép lassan új világ jön – Mikor indulhat a Fortnite 7. szezonja?

Miközben néhány játékos igen csalódott volt a Fortnite 5. évada miatt, a jelenlegi 6. évad már lenyűgöző újdonságokkal hódította meg a játékosokat. A pályát ellepték a vadállatok, voltak új bossok, sőt a fegyver-craftolás is bekerült. Ám néhány hét maradt már csak hátra a Primal évadból, és bár néhány frissítés még hátra van, ez nem akadályozza meg a játékosokat abban, hogy megtippeljék a következő évad indulásának dátumát, illetve tartalmát.

Mikor érünk a 6. évad végére?

A Fortnite Chapter 2 Season 6 az előrejelzések szerint 2021. június 7-én, hétfőn ér véget. Ezt abból lehet tudni, hogy a hivatalos Fortnite weboldal szerint a jelenlegi, 6. évad Battle Pass június 7én jár le. Ez lesz tehát a szezon vége, ahogy az már a korábbi évadok esetében is így volt. Természetesen minden esély meg van rá, hogy az Epic Games meghosszabbítja a 6. évadot a Battle Pass-tól függetlenül, amennyiben még nem állnak készen a 7. évadra. A múltban történt már ilyen, szóval nincs kizárva.

Mikor kezdődik a Fortnite 7. évad?

A Fortnite Chapter 2 Season 7 tehát várhatóan 2021. június 8-án, kedden indul. Az évadok között mindig van bizonyos mennyiségű leállás, logikus lehet, hogy egy nappal a 6. évad vége után jön majd a következő szezon frissítése.

Most is előfordulhat azonban, hogy csúszik az évad indulása, vagy egy olyan esemény következik be, mint korábban a Black Hole, ami átmenetet képez az évadok között. Így tehát a dátumot nem lehet biztosra venni. Minden kiderül majd akkor.

Az Epic Games már teszteli a 7. évadot

2021. május 3-án számos prominens Fortnite szivárogtató, köztük ShiinaBR is megerősítette, hogy az Epic Games elkezdte a 17.00-ás verzió tesztelését, más néven ez a 7. évad. Így joggal feltételezhető, hogy az évad valóban elindulhat júniusban. A következő hetekben valószínűleg megszaporodnak az ezzel kapcsolatos szivárgások is.

Mi lehet a Fortnite 7. évad témája?

A Fortnite minden évadának van egy egyedi tematikája, amely mindent összekapcsol, befolyásolja a pályát, az NPC karaktereket és a Battle Pass skineket. Sajnos egyelőre nincs tippünk sem arról, hogy mi alapján épül fel a 7. évad.

A kérdés most az, hogy az Epic folytatja-e az kalandozást a Primal korszakban, vagy visszatérünk-e a modern időkhöz. Esetleg valamilyen jövőben játszódó témát kapunk. A napokban egyébként egy Epic dokumentumból rengeteg Fortnite-ra vonatkozó terv szivárgott ki, melyet érdemes átfutni. Lehet, hogy ezek az újdonságok már pont a 7. évadra érkeznek. Kiderült az is, hogy az Epic valamilyen nyílt világú módot is tervez a Fortnite-ba, aminek ugyan megjelenési dátuma nincs, de eléggé megváltoztathatja a játékmenetet.

Egyelőre az is kérdés, hogy az Epic Games összehoz-e valamilyen nagy közös eseményt a 7. évad indulása kapcsán, vagy ismét egyedül kell átállnunk az új frissítésre. Napokon belül jönnek majd a friss szivárgások.

DV

Korábbi cikkek

Így néznének ki a világ országainak saját Pókemberei – MAGYAR is van

RP 2023.10.02 – A 2022-es évben utat tört magának az AI és bizony 2023-ban sem…

2 óra telt el azóta...

Olyan titkot rejtenek az iPhone-ok kijelzői, amit magunktól sosem találnánk

Bódi Dániel 2023.10.01. - A gyártók részéről bevett szokás, hogy a gyártási folyamatot megkönnyítendő mindenféle…

3 óra telt el azóta...

A leghíresebb zenészek rúgják az AI-t: Billie Eilish, Katy Perry is beszállt

Gábor János 2024.04.06. - Óriási a cirkusz a zenegeneráló AI-k miatt, hiszen azokat - a…

3 óra telt el azóta...

30+-os gamer vagy? – 5 fontos szabály, amit jó, ha még most megfogadsz

Bódi Dániel 2022. 10. 21. - Annyira jó végre egy olyan világban élni, ahol nem…

4 óra telt el azóta...

Jön a Mandalóri a moziba – premierdátumot kapott egy sor Disney-film

Gábor János 2024.04.06. - Frissítette a következő pár évben megjelenő filmjeinek naptárját a Disney, így…

4 óra telt el azóta...

Siess: néhány AAA cím csak pár napig olcsó PS-re – akár 75% off!

Gábor János 2024.04.06. - Nagyon jól jársz a PS Store legújabb akciójával, amiben 20-75 százalékkal…

5 óra telt el azóta...