Az Apple vs Epic pernek köszönhetően egy kis rálátást nyertünk a Fortnite jövőjére. Olyan kollabok jöhetnek, hogy még Naruto is megjelenhet a játékban.

Láthattuk már, hogy az Epic Games számos különböző céggel együttműködik, különböző crossover események keretében és skincsomagok megjelenésében a Fortnite kapcsán. Az első nagyobb együttműködés a Marvellel volt, az Epic az első Marvel x Fortnite LTM óta több alkalommal is kibővítette az ismert emberek, karakterek bevezetését.

Az Apple és az Epic Games jelenleg perben áll egymással, mely kapcsán kiderült, hogy az Epic Games a Marvel együttműködés során kereste a legtöbb pénzt a játékból, melyet a Star Wars kollab követett. A Travis Scott és Marshmello kollaboráció a 4. és 5. helyen állt a listán, a DC és a John Wick pedig a kettő mögött.

Most új dokumentumok kerültek nyilvánosságra, amelyek felvázoltak néhány kollaborációt, amelyek hamarosan érkezhetnek a játékba, köztük Lebron James, The Rock, Ariana Grande és sok más.

Az Apple és az Epic Games közötti bírósági tárgyaláson készült dokumentum számos együttműködést mutatott be, amelyeket az Epic Games a Fortnite Battle Royale-hoz készített. Néhány skin már megjelent a Fortnite Item Shopban, köztük a Master Chief és Kratos. Megjelent néhány olyan skin, amelyen jelenleg is dolgoznak, vagy már leselejtezték, többek között ilyen Naruto, Samus, Katniss Everdeen, The Bride, John McClane és más.

Egy Lebron James skinen is dolgoznak, valamint egy Fortnite x NBA együttműködésen, hasonlóan az NFL együttműködéshez. A Lebron James skin 2020 decemberében jelent volna meg, de aztán eltolták. Jó esély van rá, hogy a skin megjelenését a közeljövőben láthatjuk.

A dokumentumok szerint tavaly októberben kellett volna megjelennie egy Ariana Grande kollaborációs Fortnite skinnek, amelyet decemberben egy Lady Gaga skin követett volna. Aztán persze ott van a The Rock skin, amit rengeteg szivárgás mutatott már be. Ez 2021 első felében jelent volna meg, de vagy késik, vagy elkaszálták a projektet.

Fortnite Arcade kosárlabda minijáték

Vannak dokumentumok egy árkád stílusú kosárlabda minijátékról is, amely négy különböző játékmóddal rendelkezik majd. Itt egy kép a tervezett minijátékról:

Természetesen ezek az Epic Games kiszivárgott tervei, melyeket nem árt most fenntartásokkal kezelni. A kiszivárgott dokumentum az Apple és az Epic per kapcsán került nyilvánosságra, ám ez még nem jelenti azt, hogy a tervek meg is valósulnak. Az Epic Games-nek a pénzügyi adatok szerint nagyon megéri a kollaborációkba fektetni, így nem meglepő, hogy rengeteg ilyen eseményt terveznek még a jövőben. Hogy mely céget sikerül rábírni az együttműködésre, illetve kik kerülhetnek még be a Fortnite skinek közé, azt nagyon nehéz ez alapján megjósolni. Az viszont biztos, hogy a rajongók nagyon örülnének egy-egy karakternek, például Narutonak.

A sok leak után vajon hány skin lát majd valóban napvilágot?  

×