A TOTS második napján ismét a Serie A támadósorok örülhetnek. Duván Zapata is tiszteletét teszi a Community TOTS csapatában, mint egy kiváltható SBC.

A Community TOTS második napjára ismét a Serie A-ból kaptunk SBC-t. Chiesa után Zapata is megszerezhető.

A kártyáért egy 85-ös csapatra lesz szükségünk, TOTW játékossal. Mivel most viszonylag alacsonyan vannak a fodder árak, kb 105 és 120 ezer közé saccolom az SBC teljesítését.

Dupla 4 csillag, H/M work rate, High és Average body type. Sebessége van, viszont a kártya nem lesz annyira reszponzív és ez főként a body typenak köszönhető. Befejezési értékei a tizenhatoson belülről brutálisak. Labdát elől tud tartani és a lekészítéssel sem lesznek problémái. Egyértelműen nem egy meta lap, viszont lekészítő csatárnak tökéletes. Ha meta rat vagy nem fog bejönni, hisz nem lesz annyira meggyőző a labdakezelése. Ha kell egy erőcsatár, aki küzd takarít, lekészít, befejez, akkor tökéletes addició lesz a keretedbe.

Mit ajánlok? Nem Meta, viszont kőkemény erődemonstráció a tizenhatoson belül. Van egy fajta stílus, ami ezekhez a típusú játékosokhoz kell, akkor ajánlom ezt a lapot, ha ezt a focit képviseled. Serie A-n kívül nehéz linkelni, szóval egyértelműen az olasz csapatokba érkezik.

Te megcsinálod Zapata lapját?

×