Közeledik a nyár és ha igazak a pletykák, akkor a Riot lövöldéjében is kiélvezhetjük majd.

Nemrégiben írtunk a VALORANT legújabb, 2.07-es frissítéséről, ezúttal pedig egy új pályával kapcsolatos mendemondáról számolhatunk be. Éppen a napokban készítettünk egy összegzést a játék jelenlegi színtereit illetően, amelyben azt is megmutattuk, hogy honnan vette az inspirációt a Riot Games, azaz hogyan néz ki a valóságban Ascent, Bind, Split, Haven és Icebox.

Az említett pályákat most egy újabb követheti, íme minden, amit eddig tudunk!

Egybehangzó információk szerint már nagyon közel járunk ahhoz, hogy debütáljon a VALORANT hatodik pályája, amely valószínűleg a Breeze nevet kapja majd. A map érkezését, illetve annak trópusi és egzotikus jellegét két szivárogtató, a Valorant Express, továbbá a Valorant Leaks is megerősítette. A két oldal a bejegyzésekben még a Foxtrot-ként hivatkozott az új pályára, ez minden bizonnyal egy Riot Games által használt kódnév, ahogy azt már korábban is megszokhattuk.

Ha mindez nem lenne elég, a napokban minden jelenlegi map gazdagodott egy-egy poszterrel vagy óriásplakáttal, így például Split-en (A Main) és Bind-on (B Long) is találunk ilyet. Ezeken az explorer (felfedező), a wander (vándorol) és a visit Breeze (látogasd meg Breeze-t) írásokat láthatjuk, amelyekből kikövetkeztethető, hogy az új pálya valóban a Breeze nevet kapja majd.

Talán most az adatbányászokra se lenne szükségünk, hiszen az Episode 2 Act 3 során már egyébként is aktuális lenne egy új pálya. Az Act 2 egy héttel ki lett tolva, jelen állapot szerint tizenhárom nap múlva ér véget, így az Act 3 április utolsó napjaiban érkezhet. Legutóbb Icebox került be a játékba, még október közepén, azóta pedig már fél év eltelt, ráadásul a Riot korábban azt ígérte, hogy minden Episode-ban lesz új map. Bízzunk benne, hogy tényleg így lesz, ez esetben már nem kell sokat várnunk!

Nektek hogy tetszene egy ilyen pálya? Írjátok meg kommentben!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×