Kihagyhatatlan tavaszi akció.

A tavasz már a nyakunkon van, amit a változatos időjárás is jelez. Ennek örömére egy White Shark és eShark akcióval készültünk, most jön a duplacsavar. Egyrészt levittük az árakat, még a frissen érkezett termékek esetén is, ugyanakkor

készültünk egy kuponakcióval is, ami további 10%-os kedvezményre jogosít.

Összegyűjtöttünk egy pár terméket, amikről kár lenne lemaradni:

White Shark GK-2022B SHINOBI

A Shinobi egyszerűen egy szerethető ízig-vérig gamer billentyűzet, aminek a dizájnja vagy magával ragad vagy hidegen hagy. Mechanikus kivitel, cserélhető kábel, ultrakompakt kialakítás. Az árcédula pedig csak hab a tortán, a Shinobit ugyanis az eredeti 17 990 forintos árcédula helyett már 13 491 forintért lehet elhozni a „springshark” kuponkód segítségével.

White Shark GK-1925HU SPARTAN

A Spartan már régi ismerős, még tavaly írtunk róla, de a hírének köszönhetően a mai napig népszerű választás. A belépő szintű TKL billentyűzet a springshark kuponkóddal az eredeti 16 990 forintos árcédula helyett mindössze 12 591 forintért rakható a kosarunkba.

White Shark MP-1862 LUMINOS RGB “XL” Gamer Egérpad

A Luminos RGB nemrég érkezett a White Shark kínálatába. Az ismerős fekete alapokat a széleken futó RGB fények dobják fel. 7 különféle világítási mód közül válogathatunk, a varrott széleknek köszönhetően pedig hosszú ideig használhatjuk majd az amúgy nem épp kis XL-es padot.

A Luminos XL az eredeti 9900 forintos árcédula helyett most a springshark kuponkóddal 7641 forinttól lehet a miénk. Akinek esetleg az XL verzió túl nagy, azoknak ott azt L-es példány pár ezressel olcsóbban.

 

White Shark GM-5008 HECTOR

Aki az ergonomikus egereket kedveli, annak remek választás lehet a White Shark Hector, ami a Razer-féle DeathAdder jellegzetes formáját örökölte meg. A kellemes anyagokkal borított Hectorért viszont súlyos húszezresek helyett mindössze 5391 forintot kell kiadnunk a spirngshark kuponkóddal.

White Shark CYCLOPS GWC-003 Full HD webkamera

Aki szeretne végre egy minőségi webkamerát, az a Cyclops, illetve az új Owl háza táján nézelődhet. Már a Cyclops is óriási ugrást jelent a FullHD érzékelőjével, ráadásul most az eredeti 14 990 forintos ércédulája helyett 9891 forintért elhozható a springshark kuponkód segítségével.

A teljes kínálatot erre találjátok.

Az akció április 24-éig él.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×