Legrosszabb rémálmainkban kaphatna helyet a fiatal lány és az iPhone töltő esete…

A BirminghamLive beszámolója szerint egy 17 éves birminghami lány került bajba, nem sokkal elalvás előtt. Már épp majdnem álomba szenderült, amikor a lángoló töltőre lett figyelmes. Elmondása szerint a takarója és párnája néhány pillanat alatt lángba borult.

A problémás iPhone töltő és az okozott károk.

Édesanyja gyors reakciójának köszönhetően végül tűzoltókra nem volt szükség, de a lány szörnyen hálás azért, hogy ez a katasztrófa nem azután történt, hogy elaludt. „Egy életre megtanultam, hogy ne hagyjam úgy a töltőt éjszakára…” – osztotta meg az olvasókkal. A lány arca is megégett a balesetben.

A 17 éves lány sérülései.

Az Apple ez esetben gyorsan reagált – nem úgy, mint a felrobbant iPhone és tulajdonosa esetében -, máris  felvették a kapcsolatot a szerencsétlenül járt felhasználóval, és vizsgálják az esetet. Megpróbálják kideríteni, hogy pontosan mi is okozta a tüzet, illetve hogy valóban eredeti Apple kiegészítőket használtak-e a töltéshez.

A vállalat mindenkit arra kért, olvassák át még egyszer a biztonságos töltéssel kapcsolatos információkat, továbbá azt is elmondták, hogy a töltés tűzveszélyt jelenthet egy rosszul szellőző helyen vagy bármilyen nedvesség esetén. 

×