Egy friss felmérés kérdéseiből egyre inkább igaznak bizonyulnak a korábbi szivárgások, így sejthető, hogy milyen tartalmakat tartogat következő Battlefield.

Természetesen azt már régóta tudjuk, hogy javában készül a Battlefield 6, ám arról eddig nem sokat tudtunk, hogy milyen újításokkal készülnek a fejlesztők. Korábban a DICE arról adott hírt, hogy a játék minden tekintetben igyekszik majd kihasználni az új generációs technológiákat, hogy a lehető legjobb és legújabb élményt nyújtsák a játékosoknak. Szivárgásokból már néhány funkciót sejteni lehet.

Battle Pass, pályafrissítések és néhány ingyen játszható rész is a jöhet.

A most nyilvánosságra került információkat Lossy-nak köszönhetjük. Történt ugyanis, hogy az EA egy kérdőívet kezdett el szétküldeni, melyben arra kíváncsiak, mennyire érdeklődnek a játékosok egy-egy játékfunkció iránt. A kérdőív részletei pedig egyértelműen utalnak arra, hogy mivel is készülhetnek a fejlesztők. Vagy legalábbis elindít néhány teóriát.

Természetesen a szivárgás legérdekesebb része az, hogy a játék mely elemei lesznek ingyenesen játszhatók. Még az év elején jött a szivárgás, hogy a Criterion Games együttműködik a DICE-szal, hogy készüljön a játékhoz battle royale játékmód.

Simán elképzelhető, hogy a EA olyan megoldást tervez, melyet az Activision a Call of Duty franchise-ban olyan jól alkalmaz. Bár mindig jönnek új Call of Duty címek, az ingyen elérhető Warzone battle royale állandó, miközben folyamatosan fejlődik az új címekkel. Elképzelhető, hogy a Battlefield 6 is hasonló felépítést kap.

A Criterion egyébként a Battlefield 5 Firestorm módját készítő csapat volt, így jogos az elképzelés, hogy valami hasonló készül. Lossy úgy véli, hogy a mapfrissítés is releváns, mivel a pályák folyamatos alakítása minden BR játék alappillére már (Fortnite, Warzone, PUBG).

Lossy kitér arra is, hogy a szintén jól bevált Battle Pass modell, mely már szinte minden online kompetitív játékban megszokott, szintén része lesz a Battlefield 6-nak. További érdekesség, hogy Alan Kertz, a DICE korábbi fejlesztője válaszul Lossy videójára azt mondta, hogy a felmérés valószínűleg segíteni fogja a csapatot abban, hogy olyan játék szülessen, melyet a játékosok szeretnének.

Lossy teljes videóját itt nézheted meg:

 

Sajnos egyelőre nem lehet tudni a Battlefield 6 megjelenési dátumát, de reméljük, mielőbb kiderül.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×