Gaming

Sebességet vált a Riot Games – Életjelet adott magáról a Project L

2019-ben a Riot Games egy elég meglepő bejelentéssel rukkolt elő a verekedős játékok legnagyobb rendezvényén, az EVO-n. Elárulták ugyanis, hogy már javában dolgoznak a saját kompetitív 2,5 D-s verekedős címükön, amibe nem mellesleg a műfaj két pápáját, Tom és Tony Cannont is bevonták.

A fejlesztésről már akkor elmondták, hogy nagyon, nagyon korai szakaszban jár még, ezért senki ne számítson a közeljövőben bármiféle bemutatóra. A stúdiót persze a lustaság vádja egyáltalán nem érheti, mivel mindeközben előrukkoltak a Teamfight Tactics, Legends of Runterra és Valorant mesterhármassal, amiket bőszen toldozgatnak foldozgatnak is.

A GameRant értesülései szerint viszont a Project L munkanévre hallgató verekedős játékukkal kapcsolatban is sebességet váltottak, és hamarosan megkezdődnek a játékos és fókusztesztek.

 

Egy profi Runterra játékos, The Skilled Roy lett először figyelmes arra, hogy a Riot kérdőíveket kezdett el küldeni bizonyos játékosoknak, legalábbis azoknak, akik Los Angeles-től könnyen elérhető távolságra laknak. A kérdőívben a játékosok verekedős játékokhoz való viszonyáról érdeklődnek, majd a végén felteszik a nagy kérdést,

hogy a jövőben lenne-e kedvük bemenni hozzájuk tesztelni a Project L-t.

Ez azt jelenti, hogy a Riot játékverzumába illeszkedő pofozkodás fejlesztése egészen jól halad, hiszen a Valoranttal kapcsolatban is nagyon hasonló történt annak idején (ami egyébként Project A néven készült).

Továbbá egy esetleges bővebb  bemutató sem lehet már olyan nagyon messze, hiszen a Sony nemrég cakkumpakk megvette az EVO-t, amit nyilván szeretne még több tartalommal és hype-al megtölteni. Emiatt többen úgy gondolják, hogy a 2021-es – és az első Sony-féle – verekedős játékgála alatt ismét mutatnak belőle valamit, legalábbis ideje lenne, hiszen nagyon régen hallhattunk bármi konkrétat a Project L felől.

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Így nézd meg, hogy a Windows 10 / 11 hány pontot ad a gépedre

2024.04.02. –A legtöbb PC felhasználó örömszerzés céljából állítja össze az éppen aktuális számítógépet. Az emberekben azonban…

19 perc telt el azóta...

Nagyobb eséllyel lesz beteg, aki kocsma, vagy étterem mellett lakik

2024.04.02. - Mind tudjuk, hogy mennyire fontos az egészséges étkezés. Fontos, hogy minden, az egészséges…

46 perc telt el azóta...

Horrorjátékok is búcsúznak az Xbox Game Pass kínálatából áprilisban

2024.04.02. - Miközben minden Xbox Game Pass előfizető nagyon várja már az érkező játékok bejelentését,…

50 perc telt el azóta...

Legrosszabbkor merül a kontroller? Az Xbox megoldhatja a problémát

Gábor János 2024.04.02. - Te is rendszeresen úgy jársz, hogy várod a nap végét, amikor…

2 óra telt el azóta...

Nem áprilisi tréfa volt a kacsákkal lövöldözős túlélőjáték, a Duckside

2024.04.02. - Nem is olyan rég még azért voltam megőrülve, mert kiderült, hogy tényleg készül…

3 óra telt el azóta...

Nagyot megy a horrorjáték, amiben videókat kell készítened a haverokról

Gábor János 2024.04.02. - Tízezrek ugrottak rá az első pillanatól a Steam új sikerjátékára, ami…

4 óra telt el azóta...