Úgy tűnik, hamarosan egyre többet fogunk hallani a Riot Games verekedős játékáról, a Project L-ről.

2019-ben a Riot Games egy elég meglepő bejelentéssel rukkolt elő a verekedős játékok legnagyobb rendezvényén, az EVO-n. Elárulták ugyanis, hogy már javában dolgoznak a saját kompetitív 2,5 D-s verekedős címükön, amibe nem mellesleg a műfaj két pápáját, Tom és Tony Cannont is bevonták.

A fejlesztésről már akkor elmondták, hogy nagyon, nagyon korai szakaszban jár még, ezért senki ne számítson a közeljövőben bármiféle bemutatóra. A stúdiót persze a lustaság vádja egyáltalán nem érheti, mivel mindeközben előrukkoltak a Teamfight Tactics, Legends of Runterra és Valorant mesterhármassal, amiket bőszen toldozgatnak foldozgatnak is.

A GameRant értesülései szerint viszont a Project L munkanévre hallgató verekedős játékukkal kapcsolatban is sebességet váltottak, és hamarosan megkezdődnek a játékos és fókusztesztek.

 

Egy profi Runterra játékos, The Skilled Roy lett először figyelmes arra, hogy a Riot kérdőíveket kezdett el küldeni bizonyos játékosoknak, legalábbis azoknak, akik Los Angeles-től könnyen elérhető távolságra laknak. A kérdőívben a játékosok verekedős játékokhoz való viszonyáról érdeklődnek, majd a végén felteszik a nagy kérdést,

hogy a jövőben lenne-e kedvük bemenni hozzájuk tesztelni a Project L-t.

Ez azt jelenti, hogy a Riot játékverzumába illeszkedő pofozkodás fejlesztése egészen jól halad, hiszen a Valoranttal kapcsolatban is nagyon hasonló történt annak idején (ami egyébként Project A néven készült).

Továbbá egy esetleges bővebb  bemutató sem lehet már olyan nagyon messze, hiszen a Sony nemrég cakkumpakk megvette az EVO-t, amit nyilván szeretne még több tartalommal és hype-al megtölteni. Emiatt többen úgy gondolják, hogy a 2021-es – és az első Sony-féle – verekedős játékgála alatt ismét mutatnak belőle valamit, legalábbis ideje lenne, hiszen nagyon régen hallhattunk bármi konkrétat a Project L felől.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×