A Call of Duty fejlesztői nem győzik kapkodni fejüket a sok probléma láttán.

Korábban már írtunk nektek arról, hogy a Call of Duty második szezonjának egyik leginkább várt fegyverével igen sok a probléma. Először is véletlenül bekerült a játékba, mint megvásárolható bundle. Nem sokkal később egy bejegyzés keretein belül tudatták a fejlesztők, hogy véletlen volt.

Bár néhány szerencsésnek még sikerült kipróbálnia, nagyon hamar kiszedték a játékból, visszatérítés ígérve, továbbá a crossbow minél gyorsabb visszatérését is. Nos, ezt követően tényleg csak néhány nappal meg is érkezett a játékba az R1 Shadowhunter Crossbow.

Több lehetőségünk is van megszerezni azt: egy kihívás, melyről már írtunk nektek bővebben ITT, valamint meg is lehet azt vásárolni 1800 pontért egy szuper mutatós csomag keretein belül. Igen ám, viszont aki az egyszerűbb utat választja és inkább megveszi azt, lehet, hogy egész nap mérgelődhet.

A Raven Software ugyanis közzétett egy újabb bejegyzést, mely szerint azok a játékosok akik megvették az Archaic Range csomagot, nem tudják használni a fegyvert a ‘Weapons’ menüpont alatt, hogy később a játékban is ki tudják próbálni azt. Tehát magyarul, használhatatlan.

A fejlesztők egy hamarosan érkező frissítést ígérnek, mely megoldja majd a problémát.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×