Néhány szerencsés CoD játékos már ki is próbálhatta korábban.

A hét első felében arról szóltak a CoD hírek, hogy véletlenül bekerült az a bundle a játékba, amely tartalmazza az R1 Shadowhunter Crossbow-t. Néhány szerencsés játékosnak még volt alkalma kipróbálni azt, mielőtt a fejlesztők észbe kaptak volna, és kiszedték azt a játékból.

 

Azon szerencsések, akik mentek vele néhány kört, oda meg vissza vannak tőle. Valóban, már akkor nagyon érdekes darabnak tűnt, amikor megjelent a második szezont beharangozó blogbejegyzésben. Tegnap már átnéztük, hogy milyen újdonságok érkeznek a szezonközi frissítésben.

Az R1 Shadowhunter is ott lesz közöttük. Ezt az ígéretes fegyvert egy in-game challenge keretein belül lehet majd megszerezni: 15 különböző meccsen, három darab ‘One Shot, One Kill’, egy attachment nélküli fegyverrel. Azonban abban az esetben, ha valaki nem szeretne ezzel szenvedni…

Holnap, azaz március 24-én érkezik a játékba az ‘Archaic Range’ bundle, mely tartalmazza ezt a nagyszerű fegyvert is.

Minderről a Call of Duty legújabb blogbejegyzésében számoltak be, és bizony itt még nem értek véget a szuper hírek. A Warzone és a Black Ops Cold War játékosai március 26. és 29. között élvezhetik a Double XP, Double Weapon XP, és Double Battle Pass XP eseményt is.

 

Megvásárolod a csomagot vagy inkább megcsinálod a kihívást?

Tuti, hogy megveszem inkább!
Nekem a kihívás való!

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×