Számtalan újítással megérkezett a 11.1-es frissítés.

Megérkezett a 11.1-es PUBG frissítés, ami jó pár újdonságot hozott, ám ezek egy része már most nem túl szimpatikus a játékostábor egy részének, pedig csupán a tesztszerveren érhetőek el az újítások. Megnyíltak a kapuk a ranked mód előtt, ezen kívül viszont egy nem várt pálya is visszatér, Paramo személyében.

Érkezett pár változtatás, például több titkos szobával és helikopterrel lehet számolni, illetve megérkezett a sandbox mód, ami egyelőre kizárólag custom meccsekben érhető el.

Ezzel együtt megérkezett a nagy fegyver balansz, aminek köszönhetően egy kicsit ismét felborult a játék egyensúlya. Erősebb lett a Mini, a VSS és a Scar-L, nehezebb lett megfogni viszont az SLR-t és a Berylt. Persze a szokásos új skinadag sem maradt ki a repertoárból, illetve bugfixek is akadnak szép számmal (a teljes update log erre található).

 

A játék nagy kedvelője és egyben kritikusa, WackyJacky is figyelemmel követte a 11.1-es update debütálását, ám a látottak után nem volt elragadtatva. A streamer csak szimplán kiábrándítónak találja az új szezont, ami nem sejtet túl sok jót.

Játékosok tömege értett egyet WackyJacky-vel, hiszen az igazán nagy áttörés, amit az új szezontól vártak az emberek, úgy fest csaknem teljesen elmaradt. Új pályának se híre, a korábbiakban Brendan Greene által emlegetett „life mod”-ról nem is beszélve. Mindeközben a mobiljátékosok szeme a PUBG New State-re összpontosít. Valószínűleg a PC játékosok is hasonló nagyobb kaliberű újításokra vártak, egyelőre mindhiába.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×