A magyar ejtőernyősök tiszteletére összeszedtük a videojátékok történetének a tériszonyra teljesen fittyet hányó legmagasabb ugrásait.

A játékosok körében külön sportága van a magas helyekről való leugrásnak. Tudósok a mai napig heves vitákat folytatnak, hogy melyik volt az első ugrás, arról viszont konszenzus van, hogy a random ugrabugra úgy nagyjából a Skyrim-ben lehetett a csúcson – amikor is a játékosok tömegével mászták meg a legmagasabb hegyet csak azért, hogy onnan alávessék magukat.

Ne kérdezd miért, magam sem tudom rá a választ, de talán a mókafaktor komoly szerepet játszhatott a dologban. Persze, aki ismerős a GTA játékokban, annak ez a jelenség sem ismeretlen, hiszen már a 2001-es harmadik részben divatja volt a felhőkarcolókról leugrani – hogy aztán jót nevessünk a karakterünk kalimpálásán.

 

Ez aztán még tovább evolválódott, volt Medal of Honor, amiben egy ejtőernyőssel kellett beugrálnunk a pályára (Airborne), meg hát a GTA későbbi részeibe is bekerült az ejtőernyőzés, mára pedig ott tartunk, hogy külön játékok is készülnek azoknak, akik imádnak magas helyekről ki-leugrani. Méghozzá egészen remek játékok.

De miért is beszélek minderről? – kérdezed. Hát mert pont ma van a Magyar ejtőernyősök napja, így tiszteletükre összeszedtem jó pár olyan játékot, melyekben igazi élmény magaslatokból alávetni magunkat.

TES V: Skyrim

Assassin’s Creed sorozat

Pókember sorozat

Far Cry sorozat

Just Cause 4

Batman játékok

https://www.youtube.com/watch?v=kNTUylidMrM

Medal of Honor: Airborne

Saints Row The Third

https://www.youtube.com/watch?v=tMMBJIlv8r8

inFamous: Second Son

https://youtu.be/V5K8ekYIQ98?t=138

The Witcher 3

Prototype sorozat

Minecraft

Dying Light

Fallout 76

Watch Dogs sorozat

World of Warcraft: Legion

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

https://youtu.be/hqPbBz2oY20?t=256

… és egy kis nyilvánvaló Steep játékmenet

 

Te is tudsz még vicces ugrásokat videojátékokból? Hagyd itt nekünk kommentben!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×