Ebben a cikkben körbe járunk 5 olyan formációt, mellyel sokkal hatásosabban lehet a játékod.

Melyik felállás lehet a leghasznosabb a FUT 21 Weekend League, illetve Division Rivals küzdelmei során? Azt gondolom, a mai WL nyitány kapcsán, hogy aktuálisabb nem is igazán lehetne máskor ez a téma. Vajon melyek lehetnek azok a formációk, melyek legjobban illenek csapatunkhoz? Lapok és elrendezések közt is egyaránt releváns a meta fogalma.

Így válhatsz játékon belül valódi menedzserré. Olyan hadrendet kell találnod, ami illik a stílusodhoz és egyensúlyban tart mind támadás, mind védekezés területén.

Fontos leszögezni, hogy a sorrend nem erősségi szinten alapszik.

1. precedens formáció : 3-5-2

  • Ez védekezésben inkább egy 5 védős rendszer, úgyis a szélső középpályások szárnyvédő módjára besegítenek. Emiatt rendkívül stabilnak hat ez a hadrend. Aki gyengébb védekezésben és jól fejelő játékosai vannak, akik komoly veszélyt jelentenek a belőtt labdákra, azoknak teljes vállszélességgel ajánlom.

2. precedens formáció : 4-1-2-1-2

  • Támadásban kiemelkedően kompakt formula a 4-1-2-1-2-es. Akár három bivaly erős csatárt is beszuszakolhatsz összeállításodba ennek köszönhetően. Jó passzolási, labdavezetési, lövési mutatókkal megáldott lapokat érdemes elől szerepeltetni.

3. precedens formáció : 4-2-3-1 (2)

  • Tekkz urat azt gondolom nem sok Fifa közösségben jártas embernek kell bemutatni. Többszörös világelső, aki minden nagy tornán amin részt vesz, mutat valamit kivételes rátermettségéből. Ő idén erre a felállásra esküszik. Magam még nem próbáltam, de akinek még nincs meg a bebetonozott felállása ,annak érdemes lehet hallgatni egy ekkora spílerre.

4. precedens formáció : 4-4-2

  • A klasszikus angol foci egyik, ha nem a legmeghatározóbb hadrendjéről beszélünk. Szintén egy stabil, könnyen megszokható formációról esik szó a 4-4-2 nemében. Négy gyors támadó focista kártyája is kényelmesen elfér, miközben hátul sem kell kompromisszumokat kötni, két védekezni is tudó CDM vagy CM lappal.

5. precedens formáció : 5-2-1-2

  • Kísértetiesen hasonlít a 3-5-2-es összeállításhoz, ám ha választani kéne, inkább ezt mondanám befutónak. Ötvözi egymással a kompakt, sok passzos, kreatív támadójátékos és a legtöbb esetben biztonságos, emberelőnyös védekezést. Igazán impozáns hybrid elegyet alkotva, eme erényeket csillogtatva.

Remélem, segítséget tudtam nyújtani játékos társaimnak cikkünkkel.

Kommentben jöhetnek az idei tapasztalatok!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×