A Warzone közösség nagyon kiakadt.

Épp a tegnapi nap folyamán számoltunk be nektek arról, hogy az egy éves Call of Duty: Warzone fejlesztői néhány hónappal ezelőtt ígéretet tettek arra, hogy mostantól még inkább odafigyelnek a csalókra. Ennek eleget téve, két nappal ezelőtt közel 30.000 tisztességtelen játékost tiltottak. 

Ez azt jelenti, hogy összesen már 100.000 csalóval van kevesebb a játékban 2021 eleje óta. Ám mire elég ez? Sajnos, ahogy azt sejtettük, nem sok mindenre. Mint kiderült, a tiltott egyének közötti problémákat például nem is csak a játékban való tisztességtelen viselkedés jelenti, hanem kozmetikumokkal való hackelés is.

Most futótűzként terjed a tegnapi nap során feltöltött Warzone videó a Twitteren, ahol először látszólag egy szokásos kis harc tárul elénk, majd főszereplőnk hirtelen a földön fekszik. A kill cam visszajátszása segített hamar megérteni a dolgokat.

A csalók már arra is képesek, hogy láthatatlanná váljanak.

 

A kommentelők között akadt sokféle vélemény, van aki szerint ez egy kill cam glitch lenne, mások a fejlesztőket hibáztatják, hogy a cheater kérdés már ide fajult. Mások szerint már semmi értelme ezt a játékot játszani, hiszen jelenleg már ott tartunk, hogy szó szerint ellepték a rossz arcok az egészet.

Íme néhány a felháborodott közösség tagjai közül:

https://twitter.com/PuffDaddyCLo/status/1372080771763208196

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×