Egy kis segítséggel hamar végezhetünk a feladatokkal.

A várakozásoknak megfelelően reggel 9-kor megérkezett a Fortnite Chapter 2 hatodik szezonja. Bizonyára egy részetek már talán az első Season 6 győzelmét is megszerezte, míg mások majd csak délután fogják kipróbálni az újdonságokat.

A Fortnite neve szinte egybeforrt a heti küldetésekkel. Az idők során néha változtatnak a felépítésükön, de a cél általában ugyanaz: XP-t szerezni a szintlépés érdekében, illetve bizonyos mennyiségű küldetések teljesítéséért akár még különféle kozmetikai stílusokat is kapunk a cégtől. Szerencsére a Season 6 sem változtatott a dolgokon, az előző szezonos sémát visszük tovább, semmilyen változtatás nem történt a rendszerben.

Ám a küldetések ezúttal az újdonságokra épülnek, így nem árt némi segítség hozzájuk!

Craft Primal weapons using bones and makeshift weapons

 

Ennél a küldetésénél csontok segítségével kell Primal típusú fegyvereket gyártanuk. Csontokat értelemszerűen állatokból vagy csontból készült tereptárgyak, díszek széttörésével szerezhetünk majd. Az inventory előhívásával egyből megjelenik a craft felület is, ám ha nem menne, akkor a fenti videó tökéletes társad lesz.

Craft a Hunter’s Cloak

2 csont és 1 hús kell a fejlesztéshez

Ez okozhatná talán a legnagyobb fejtörést, hiszen az Epic Games semmi segítséget nem adott a dologhoz. Szerencsére a játékosok hamar rájöttek, hogy tudják létrehozni a Hunter’s Cloak tárgyat. Húsra és csontra van szükségünk, melyekhez már mindenképp szükségünk lesz néhány állat levadászásához. A húst, mint tárgyat kell felfejlesztenünk. 

Talk to characters

Azt hiszem ezt nem kell magyarázni. Az NPC rendszer is maradt a régében, új karakterek is megjelentek a szigeten. Ennél a feladatnál egyszerűen csak beszélgetnünk kell majd 3 ilyen karakterrel és már végeztünk is.

Collect mechanical parts from vehicles, trailers, buses, or tractors

 

A járművek, trailerek, buszok és traktorok mostantól egy „Mechanical Parts” nevű tárgyat is dob, melyet szintén craftoláshoz tudunk használni. Erre szükségünk is lesz majd a következő feladatnál.

Craft Mechanical weapons using mechanical parts and a makeshift weapon

A szépen összegyűjtött Mechanical Parts-ok segítségével kell Mechanical típusú fegyvereket felfejlesztenünk. Itt is négy darabra van szükségünk, ám talán egy fokkal könnyebb ezeket összegyűjteni, mint a csontokat.

Find golden artifacts near The Spire

 

Az új POI, The Spire területén a fejlesztők több aranytárgyat is elrejtettek. Ennél a küldetésnél ezeket kell majd megkeresned, összesen három darabot. A Spire nem veszélytelen terület, könnyedén összefuthatunk játékosok mellett akár NPC karakterekkel is.

Időlimites Legendary kihívás – Craftolás

A fejlesztők kegyesek voltak, hiszen az e heti legendary küldetés nemes egyszerűséggel a craftolásokat számítva. Így az alap küldetések teljesítésével szinte megcsináljuk ezt a feladatot is. A legegyszerűbb talán húsokat craftolni Hunter’s Cloakká, hiszen ezzek csak 2 csont és 1 hús kell, hamar végigpörgethetjük a küldetést.

Sok sikert kívánunk a küldetések teljesítéséhez, várhatóan a következő adag csak jövő csütörtökön érkezik majd. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×