Exkluzív

Hétvégén érkezik a Digital Warriors második nyílt kvalifikációja

A Honvédelmi Sportszövetség által szervezett Digital Warriors február elején került bejelentésre, múlt hétvégén pedig már az első selejtezőre is sor került. A másfél millió forint összdíjazású CS:GO bajnokság holnap a második kvalifikációval folytatódik, mind a kadétoknál, mind pedig a nyílt kategóriában. Természetesen nem maradtok közvetítés nélkül sem, hiszen a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan

a Leet csapata ezúttal is be fog kapcsolódni a küzdelmekbe, mégpedig a vasárnapi tétmérkőzések alkalmával!

A verseny két kategóriában kerül megrendezésre, melyek egyikében a Honvéd Kadét Programban résztvevő partneriskolák szerepelnek, viszont a profi kategóriában bármely csapatot szívesen látják. A bajnokságra a nemrégiben debütáló, teljesen magyar nyelvű esport platformon, az EsportManager.com-on lehet nevezni, de minden további információt, így például a szabályzatokat is ott találjátok meg.

Az oldalra és a versenyre történő regisztráció egyaránt ingyenes.

Regisztráció

A nevezéshez először a csapatkapitánynak létre kell hoznia egy csapatot az EsportManager oldalán, majd pedig abba meg kell hívnia minden csapattagot. Az összes játékosnak hozzá kell csatolnia a gameaccountját a profiljához, ezt követen tud a csapatkapitány nevezni a versenyre. A második selejtezőre március 13-ig (szombat) lehet jelentkezni.

  • A versenyre kizárólag magyar többségű csapatok nevezhetnek, azaz a szerveren legalább három magyar állampolgársággal rendelkező játékosnak kell lennie.
  • Az első selejtező március 6-7-én került megrendezésre, a második pedig március 13-14-én lesz.
  • A két selejtező győztese kvalifikálja magát az offline döntőre, amelynek a Gamerland ad majd otthont, ám – a járványügyi korlátozásokból kifolyólag – a dátum egyelőre még kérdéses.
  • Az offline döntő meghívott vendégei a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd. Melléjük csatlakozik majd a két selejtező győztese, azaz a Békéscsabai E-Sport Egyesület, illetve a vasárnapi kvalifikáció első helyezettje.
  • A profi kategóriában az I-III. helyezett csapatok számára kupa, érem, továbbá egymillió forint összértékű pénzdíjazás kerül kiosztásra.

A Digital Warriors mérkőzéseinek közvetítéséért a Leet produkciós csapata felel.

Ahogy az első kvalifikáció során, úgy most is lesz a mérkőzésekről élő közvetítés, mégpedig a Leet produkciós csapatának köszönhetően. A legbiztosabb az, ha már most bekövetitek a Leet Esport csatornáját, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Reméljük, hogy a múlt hétvégéhez hasonlóan most is izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseket követhetünk majd végig! Találkozunk vasárnap a közvetítésen, sok szeretettel várunk mindenkit!

DV

Korábbi cikkek

Óriási BUKTA: Vett 4000 példányt az első Alan Wake-ből, de egyik sem működik

2024.04.16. - Az eredeti Alan Wake még 2010-ben jelent meg, egyediségének köszönhetően pedig az évek során…

2 óra telt el azóta...

Ha ezen nem férsz el, akkor semmin: itt a 368 TB-os bőrönd

Gábor János 2024.04.16. - A ma ismert talán legnagyobb hordozható tárhelyet piacra dobó Western Digital…

3 óra telt el azóta...

Már tölthető a Resident Evil 4 Remake teljes MAGYAR szinkronja

2024.04.16. - Ahogy arról a múlt hónapban beszámoltunk, a SzinkronSarok keményen dolgozott azon, hogy a…

4 óra telt el azóta...

Az komoly: kiderültek, ezek lehetnek a PS5 Pro végső specifikációi

Gábor János 2024.04.16. - A Sony egy erősebb konzol kiadására készül, valószínűleg az év végére…

4 óra telt el azóta...

Gigantikus FPS-akció indult a Steamen – Íme a 35 legjobb vétel

Bódi Dániel 2024.04.15. - A tavasszal épp csak kivirágzott, máris vörösre festhetünk mindent: mától egy…

15 óra telt el azóta...

AAA-s Invincible játék készül – te is segíthetsz a fejlesztésében

Bódi Dániel 2024.04.15. - Robert Kirkman vállalata, Skybound Entertainment alá tartozó játékipari veteránokból álló Skybound…

16 óra telt el azóta...