A hétvégén három csapat már bebiztosította helyét az offline döntőre.

Hétvégén került megrendezésre a Digital Warriors első online selejtezője, amit hatalmas érdeklődés övezett, mind a csapatok, mind pedig a nézők részéről. A Honvédelmi Sportszövetség által szervezett, másfél millió forintos CS:GO bajnokság offline döntőjére három csapat is kvalifikálni tudott, de a most következő hétvégén még elcsíphető a fennmaradó három hely egyike.

Most viszont lássuk, hogy miként alakult az első online selejtező!

Kadét kategória

  • 24 résztvevő csapat a kiemelt partneriskolák képviseletében
  • Double-elimination, vagyis felső és alsó ágas küzdelmek
  • BO1-es mérkőzések a selejtező egészén

Profi kategória

  • 48 csapat a mindenki számára nyitott kvalifikáción
  • Single-elimination, azaz egyenes ági, azonnali kieséses rendszer
  • BO1-es mérkőzések, egészen a BO3-as döntőig

Ha szeretnétek figyelemmel kísérni a Digital Warriors összecsapásait, akkor figyeljétek a Leet híreit és kövessétek a Leet Esport csatornáját!

Közvetítés

Mindkét kategória szombaton startolt el, míg a legizgalmasabb mérkőzéseket vasárnap már a Leet Esport élő közvetítésének keretein belül is nyomon lehetett követni. Az offline döntőre ezen a hétvégén három spotot is meg lehetett szerezni, hiszen profi kategóriában a végső győztes, míg kadét kategóriában a felső- és az alsó ági döntő nyertese is helyet kap a Gamerlandben rendezendő eseményre.

A közvetített mérkőzések a következő módon alakultak (elöl a továbbjutó csapatokkal):

  • Late Movement 16-14 Eötvös Kadét (BO1, Inferno) – Kadét kategória, felső ági döntő
  • Ady Kadét 22-18 Eötvös Kadét (BO1, Mirage) – Kadét kategória, alsó ági döntő
  • Békéscsabai E-Sport Egyesület 2-0 CONTRAM (BO3, Inferno és Mirage) – Profi kategória, döntő

Már az első közvetített meccsen is végigment a harminc kör, így panaszra nem lehetett okunk, ám a következő találkozón még ezt is sikerült überelni, hiszen az alsó ági döntőben dupla hosszabbítást láthattunk. Sajnos a profi kategória döntője nem tartogatott túl sok izgalmat, a Békéscsabai E-Sport Egyesület 16:4, 16:6 arányban hozta a kötelezőt, így könnyedén túlverekedte magát a CONTRAM mixcsapatán.

 

A kadét kategória teljes ágrajzát ITT, míg a profi kategória összes eredményét ITT tudjátok megtekinteni. Ha pedig a közvetített mérkőzésekre vagytok kíváncsiak, akkor azok visszanézhetők a Leet Esport csatornáján.

A második nyílt kvalifikációra már lehet is regisztrálni az EsportManager felületén, mégpedig egészen a szombat délutáni kezdésig. A legizgalmasabb találkozókat, azaz az offline spotokért zajló végjátékot ezen a héten is elhozza a Leet Esport, így ha még nem tetted meg, akkor érdemes bekövetni Twitch-csatornánkat!

Sok sikert kívánunk minden csapatnak, találkozunk vasárnap 14 órakor!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×