A csapatoknak még mindig van egy esélye, hogy ott legyenek az offline eseményen.

A Honvédelmi Sportszövetség által szervezett Digital Warriors február elején került bejelentésre, múlt hétvégén pedig már az első selejtezőre is sor került. A másfél millió forint összdíjazású CS:GO bajnokság holnap a második kvalifikációval folytatódik, mind a kadétoknál, mind pedig a nyílt kategóriában. Természetesen nem maradtok közvetítés nélkül sem, hiszen a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan

a Leet csapata ezúttal is be fog kapcsolódni a küzdelmekbe, mégpedig a vasárnapi tétmérkőzések alkalmával!

A verseny két kategóriában kerül megrendezésre, melyek egyikében a Honvéd Kadét Programban résztvevő partneriskolák szerepelnek, viszont a profi kategóriában bármely csapatot szívesen látják. A bajnokságra a nemrégiben debütáló, teljesen magyar nyelvű esport platformon, az EsportManager.com-on lehet nevezni, de minden további információt, így például a szabályzatokat is ott találjátok meg.

Az oldalra és a versenyre történő regisztráció egyaránt ingyenes.

Regisztráció

A nevezéshez először a csapatkapitánynak létre kell hoznia egy csapatot az EsportManager oldalán, majd pedig abba meg kell hívnia minden csapattagot. Az összes játékosnak hozzá kell csatolnia a gameaccountját a profiljához, ezt követen tud a csapatkapitány nevezni a versenyre. A második selejtezőre március 13-ig (szombat) lehet jelentkezni.

  • A versenyre kizárólag magyar többségű csapatok nevezhetnek, azaz a szerveren legalább három magyar állampolgársággal rendelkező játékosnak kell lennie.
  • Az első selejtező március 6-7-én került megrendezésre, a második pedig március 13-14-én lesz.
  • A két selejtező győztese kvalifikálja magát az offline döntőre, amelynek a Gamerland ad majd otthont, ám – a járványügyi korlátozásokból kifolyólag – a dátum egyelőre még kérdéses.
  • Az offline döntő meghívott vendégei a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd. Melléjük csatlakozik majd a két selejtező győztese, azaz a Békéscsabai E-Sport Egyesület, illetve a vasárnapi kvalifikáció első helyezettje.
  • A profi kategóriában az I-III. helyezett csapatok számára kupa, érem, továbbá egymillió forint összértékű pénzdíjazás kerül kiosztásra.

A Digital Warriors mérkőzéseinek közvetítéséért a Leet produkciós csapata felel.

Ahogy az első kvalifikáció során, úgy most is lesz a mérkőzésekről élő közvetítés, mégpedig a Leet produkciós csapatának köszönhetően. A legbiztosabb az, ha már most bekövetitek a Leet Esport csatornáját, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Reméljük, hogy a múlt hétvégéhez hasonlóan most is izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseket követhetünk majd végig! Találkozunk vasárnap a közvetítésen, sok szeretettel várunk mindenkit!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×