Túl sok mindent nem tudunk meg az Xboxos képből, a skinek azonban annál izgalmasabbak.

Ahogy azt már az utóbbi napokban az Epic Games többször is megerősítette, jövő hét kedden kezdetét veszi a Fortnite Chapter 2 hatodik szezonja. Ideje volt, hiszen már december eleje óta az ötödik szezont tapossuk, az utóbbi egy hónapban szinte 0 hozzáadott tartalommal.

Ezúttal a nagy szezonvégi esemény is elmarad majd, de aggodalomra semmi ok. A Season 6 egy interaktív, „szóló” eventtel nyit majd, melyet az első bejelentkezésünkkor kell majd végigtolnunk.

Az Xbox Store megkezdte a szokásos szivárogtatást, a Sony-val karöltve régi motorosok ebben is. Bár túl sok mindent nem tudunk kiolvasni a képből, az biztos, hogy a Season 6 tematikájára erősen jellemző lesz a sárga és piros szín.

A kiszivárgott outfitek

Ennél nagyobb durranás lehet a fenti 8 outfit. Ezeket a Kevuru Games weboldaláról szedték le, ők többször is együtt dolgoztak már az Epic Games-szel. Úgy tűnik idő előtt kerülhettek ki a koncepcióképek. Nagyon nagy eséllyel nem Battle Pass skinek, csak „sima” Item Shop elemek lesznek majd, de sosem lehet tudni mit hoz a következő szezon.

Ti várjátok már a szezonváltást?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×