Pletykák szerint a The Last of Us 2 készülő kiegészítőjében a játék másik főszereplőjét ismerhetjük meg jobban.

Kétségtelen, hogy a The Last of Us Part II az egyik legsikeresebb 2020-as játék, nem véletlen, hogy rekordszámú jelölést kapott a BAFTA Game Awardson. Azt már tudjuk, hogy a Naughty Dog fejlesztő egy The Last of Us 2 multiplayer móddal készül a rajongóknak, ami hamarosan elérhető lesz PS4 és PS5 játékosok számára. Egy friss pletyka szerint azonban

egy egyjátékos DLC is készül, aminek nem Ellie lesz a főszereplője.

Már itt fontos megjegyezni, hogy természetesen ez csak pletyka, így nem feltétlenül kell biztosra venni. A DLC-ről egy felhasználó beszélt a 4Chan fórumán. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a Naughty Dog fejlesztői beszéltek arról korábban, hogy most nem terveznek egyjátékos DLC-t a The Last of Us 2-höz.

Szóval egyelőre csak feltételezni tudjuk, hogy a fejlesztő változtatott a terven és készülnek egy egyjátékos DLC-vel. Ami azt illeti a pletykát és az ötletet sokan örömmel fogadták, már csak azért is, mert elvileg abban nem Ellie kapja a főszerepet. Ha lesz is ilyen DLC, az Abby-re fókuszál majd. Ez meglepő lehet azoknak, akik bizonyos okokból nem szimpatizálnak a karakterrel.

Az egyjátékos DLC nem lenne újdonság a sorozatban, az első részhez többet is kiadtak. A szivárgás szerint, ami a Redditen is olvasható, az egyjátékos DLC mellett jön ugye az ígért multiplayer, sőt egy Battle Royale mód, ami a második rész történetének idején játszódik. Minden játékba kell BR mód nem? A kiegészítőcsomag neve: The Last of Us Part 2 – Dark Sides.

Persze ezen információk közül keveset lehet komolyan venni addig, amíg a fejlesztő hivatalosan be nem jelenti. Mindenesetre izgalmas hírek ezek, nem?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×