A Hidden Path Entertainment a stúdió pályafutásának eddigi legnagyobb vállalását jelentette be.

A Hidden Path Entertainment csapata, akik a Valve-al karöltve dobták össze 2012-ben az e-sport világának máig meghatározó szereplőjét, a CS:GO-t, most úgy döntöttek, hogy előttük jó pár legendás státuszba emelkedett csapathoz hasonlóan ők is kipróbálják magukat a D&D játékok világában.

A fejlesztők egy álláshirdetéssel megtoldva Twitteren jelentették be, hogy egy AAA-s nyílt világú, TPS szerepjátékon dolgoznak, ami a Dungeons & Dragons univerzumban játszódik majd.

Mindezeken kívül viszont semmit nem tudni a projektről, ami annak fényében talán nem lehet meglepő, hogy még papíron is éppen csak létezik. Mindenesetre eléggé ráfér a világra egy modern D&D játék, hiszen ilyenből annak ellenére is rendkívül kevés akad, hogy az utóbbi években azért bejelentettek egyet-kettőt.

A Baldur’s Gate 3 és a Dark Alliance is készülőben van; előbbi már egy ideje a korai hozzáférésben tengődik, utóbbit pedig tavaly óta halasztgatják – a koronavírusra hivatkozva. 

Szükség tehát van rá, de jobb türelemmel lenni, mivel sokára fog még megjelenni. Mindenesetre a HPE ezzel rálépett a Black Isle (Icewind Dale), a BioWare (Baldur’s Gate, Neverwinter Nights 1) és az Obsidian (Neverwinter Nights 2) útjára, amiről ha nem tér le, akkor komoly esélye lehet arra, hogy a CS:GO után egy újabb évtizedben is zsánert meghatározó játékot alkossanak.

Mi nagyon, nagyon szurkolunk érte!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×