A híres előadó igazán különleges streamet tartott. 15 perc után otthagyta a játékot, majd 7 órán keresztül nem történt semmi.

Tudjátok, vannak azok a videók a neten, amiket csak azért nézel, mert vicces látni, hogy emberek milyen mérgesek tudnak lenni a játékokra. Összetörik a billentyűzetet, kidobják a monitort az ablakon, apuka összetöri a konzolt, szétverik a kontrollert. Aztán vannak azok, akik streamelés közben veszítik el a fejüket. Az ilyen jeleneteket különösen érdekes látni akkor, amikor egy egyébként híres emberről van szó.

Snoop Dog Maddent streamelt nemrég. 15 perc után dühében otthagyta a játékot, majd 7 órán keresztül ment a stream – nélküle.

A Madden NFL 21 hirtelen nagyon feldühítette a népszerű rappert, káromkodott, dühöngött, majd egyszerűen otthagyta a játékot és a streamet. Ami a legkülönösebb, hogy a közvetítés még 7 órán keresztül folytatódott, ám Snoop Dog nem volt sehol. A nézők valószínűleg egymással beszélgettek.

Ami viccessé teszi az egészet, az az, hogy a stream címe ez volt: „Dőlj hátra, relaxálj, itt igen chill a hangulat”.

Az emberek még a Snoop Dog nélküli Snoop Dog streamet is szerették. A videót már több mint 200 ezren nézték meg. A rage után 7 órával Snoop Dog szépen megjelenik a kép előtt, rájön, hogy úgy hagyta a közvetítést, és leállítja. Azonban ez a hét óra, jó kis zenével a háttérben, egy-egy ember számára még így is jó kis kikapcsolódás volt. A zenéket a Twitch utólag letiltotta.

Ezt tudja Snoop Dog.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×