Egy magyar hirdető szívesen odaad egy hibátlan és (manapság) ritka videokártyát, csupán egy kis kőműves munkáért cserébe.

Egy zseniális magyar videokártya-hirdetést találtunk a sokak által ismert Hardveraprón. Egy srác szívesen odaadja Gainward Geforce GTX 1070TI 8GB videokártyáján ingyen, cserébe egy kis kőműves munkáért. Neked megéri?

„Kell a kőműves, ami manapság ritka, mint az RTX30-as széria…” – írja bacsis a hirdetésben.

Az senkinek nem meglepő, hogy az utóbbi időben többek között a bitcoin-bányászat miatt is, igen nehéz hozzájutni a videokártyákhoz. Az óriási kereslet miatt a régebbi szériás kártyák ára is megsokszorozódott, ami sokak számára lehetetlenné teszi a vásárlást. Bár először sokan kamunak hitték, a fenti hirdetés valós. Vagyis a tulajdonos tényleg szívesen odaadja videokártyáját egy kis munkáért cserébe. Ha valami, akkor ez nem csak meglepő, de zseniális húzás.

Igen, tényleg oda adom INGYEN!!!! Na jó, nem ingyen, Kőműves munkáért cserébe!

„Szóval lenne egy kis kőműves munka (igaziból több is), illetve megbeszélés kérdése … megkapod érte ezt a remek VGA kártyát. A mélyen tisztelt hardverapródokat kérem, ne töröljék a hirdetést, nem kamu, nem átverés, totálisan komoly!”

A VGA kártya doboza egyébként még megvan, de már nem garanciális. Akit érdekel, ezen a linken jelentkezhet. A cikk írásának pillanatában még él a hirdetés. Aki szeretne egy kicsit dolgozni a kártyáért, annak jó lehetőség.

×