Teljesen mást lát az életben maradt játékos, mint a többiek.

Sajnos ahogy a folyamatos frissítés alatt álló játékok többsége, úgy a Valorant sem mentesül a bugoktól. Az újdonságok mindig több hibalehetőséget hordoznak magukkal, sosem lehet tudni épp mire lesz hatással egy frissen behozott fejlesztés.

Több Valorant meccsen is megtapasztalhatta az ember, hogy a társai üvöltözve mondják, hogy ott az ellenfél ám ő maga nem látott semmit. Persze ez sokszor el volt intézve azzal, hogy simán nem oda figyelt az adott játékos.

Könnyen lehet, hogy mégsem a játékos a hibás az ilyen esetekben!

THIS NEEDS TO BE FIXED – Players POV vs Spectators POV
byu/SamMalins inVALORANT

 

Vasárnap felkerült Redditre egy friss videó, ahol két nézőpontból figyelhetünk meg egy akciót. Az első képkockákon a játékos által látott történéseket láthatjuk, míg a másodikon az egyik csapattárs „spectate” kameráját látjuk. Ég és föld a különbség, a „nézők” számára tisztán látható volt Sova, míg az utolsó játékos nem is látta azt. Sajnos nagy eséllyel nem csak Viper ultijánál fordul ez elő.

Most, hogy már videós bizonyíték is van erre, talán a fejlesztők is komolyan veszik majd a jelenséget és hamar elhárítják a problémát. Veletek előfordult már hasonló szituáció?

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×