A Blizzard szerint a Warcraft világának rajongói teljesen új módon ismerhetik meg a játékok univerzumát.

Azok, akik különösen szeretik a Blizzard játékait, a Warcraft játékok univerzumát, azok hamarosan kénytelen lesznek mobilra váltani, ha új élményeket akarnak szerezni. Az Activision Blizzard nemrég bejelentette, hogy

több free-to-play Warcraft mobiljáték fejlesztésén dolgozik.

Illusztráció

„A Warcraft franchise-ban egyre több prémium tartalmat kívánunk készíteni a World of Warcraft közösség fenntartása és bővítése érdekében. Több ingyenesen játszható Warcraft élményt is készítünk mobilra, melyek fejlesztés alatt állnak az imádott IP-k alapján” – fogalmazott Bobby Kotick vezérigazgató csütörtökön.

„Ez lehetőséget teremt a jelenlegi játékosok és az új rajongók számára is, hogy teljesen új módon tapasztalják meg a Warcraft univerzumot” – tette hozzá.

Az Activision persze azt is bejelentette, hogy a World of Warcraft 2020-ban igen jól futott, nagy sikereket ért el. A franchise éves nettó bevételei 40 százalékkal nőttek az előző évhez képest. Nem véletlen tehát, hogy a Blizzard abszolút bízik a Warcraft játékok sikerében, melyet most a mobilpiacra szeretnének kibővíteni.

A Blizzard 2020 novemberében adta ki a World of Warcraft nyolcadik kiegészítőjét, Shadowlands címmel. A megjelenés napján világszerte több mint 3,7 millió darabot adtak el belőle, ezzel a „minden idők leggyorsabban fogyó PC kiadása” lett, amíg a Cyberpunk 2077 2020 decemberében meg nem előzte ebben.

További hír, hogy 2021 negyedik negyedévében új Call of Duty játék jelenik meg, de az Overwatch 2 és a Diablo 4 csak 2022-ben érkezik.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×