Lassan már semmin nem lepődünk meg.

December elején érkezett meg a Fortnite ötödik szezonja, mely több izgalmas újdonsággal is bővítette a játékot. Végre elérhetővé vált a régóta pletykált arany „valuta” és NPC karakterek is színesítik a sziget amúgy is izgalmas hangulatát.

A megjelenés időpontjában tudni lehetett, hogy igazán hosszú szezonra készülhetünk. A Battle Pass fülre ellátogatva láthatjuk, hogy egészen március közepéig tervezi húzni a hatodik szezon megjelenését a cég.

Ám még így sem kizárt egy kis csúszás.

VastBlast hívta fel a játékosok figyelmét, hogy bár az in-game felirat valóban március 16-át jelöli meg a szezon végének, könnyedén ráhúzhatnak a fejlesztők még 1-2 hetet. Természetesen nem alaptalanul tette ezt a kijelentést. A nem is olyan rég visszatért XP coinok egy újabb adagja a fájlok tanúsága szerint március 18-án érkezik csak. Ami azt jelenti, hogy legalább egy, de inkább két hetet ráhúznak majd a mostani szezonra is a fejlesztők.

Természetesen nem ördögtől való a szezonhosszabbítás, szinte mindegyik Fortnite szezon hasonló kezelésbe részesült, de ezúttal az alapból tetemes időtartam miatt azt hittük megússzuk.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×