Nemrégiben érkezett egy új League of Legends cinematic is, amely az új eseményt, a Lunar Beastet népszerűsíti.

A League of Legends új „kisfilmet” adott ki 2021. február 2-án, hogy elindítsa az úgynevezett Lunar Beast eseményt. A népszerű MOBA nem idegen a nagy eseményektől, amelyek általában korlátozott időtartamú játékmódokat, különféle skineket, valamint új battle passt is tartalmaznak.

A Lunar Beast esemény épp időben indul a kínai holdújévre, amely 2021 február 12-én kezdődik. Az Oprah Magazine szerint a Holdújév egy új év kezdetét jelenti, amely kizárólag a holdcikluson alapszik.

A Riot, a League of Legends mögött álló csapat kissé korábban ünnepel, és már 2021 február 4-én megkezdi az eseményt.

Ez rengeteg időt ad a játékosoknak arra, hogy megszerezzék a kívánt cuccokat, mielőtt a tényleges Holdújév is eljön. Valóban őrülten sok minden érkezik a Lunar Beast eseménnyel. Bár nem olyan nagyszabású, mint a legutóbbi események, de nyugi, biztos hogy találsz majd módot néhány(ezer) RP elköltésére.

A Lunar Beast trailerek

A League of Legends tulajdonképpen két videót tett közzé YouTube csatornáján a Lunar Beast eseményről. Készült egy cinematic és egy Official Event Trailer, melyeket 2021. február 2-án tettek közzé a közönség számára.

A Lunar Beast film Annie, Alistar, Jarvan IV, Fiora és Darius küzdelmét mutatja be egy Furryhorn ellen, amely a TFT egyik kis  cuki legendája. A játékos Furryhorn véletlenül megeszi a varázslatos gömböt, amellyel természetesen nem tett jót…A videó továbbá bemutatja a skineket és néhány újdonságot a karakterekről is.

 

A második videó inkább a Lunar Beast skineket mutatja be, egyenként, jól látható módon az összes karakteren. Mindenképp érdemes ezt is megnézni, hiszen tényleg nagyon szépek lettek:

 

Az ARURF visszatérése

A League of Legends visszahozza az ARURF-ot, a rajongók kedvencének, az URF-nak a kaotikusabb változatát. Az All Random Ultra Rapid Fire mód először tér vissza a League of Legends 11. évadjával érkezett új elemrendszer óta. Emiatt a játék módját kissé megváltoztatták, hogy egyensúlyban legyenek a dolgok.

Az egyik fő változás az volt, hogy a cooldown reductiont felváltotta az ability haste. Az URF és ARURF módok a  80%-kal csökkentett cooldown köré összpontosultak, amely a jegyzetek szerint most 300 ability hastere módosultak. A balance érdekében a Riot néhány itemet is tilt a játékból: ilyen lesz a Spellthief’s Edge, Steel Shoulderguards, Relic Shield, és  a Spectral Sickle.

A Lunar Beast skinek

A Lunar Beast esemény témája nyolc gyönyörű skint tartalmaz, köztük egy presztízs és egy már kiadott Viego skint is. A film összes szereplője – Annie, Alistar, Darius, Jarvan IV és Fiora -, Apheliosszal együtt új kinézetet kapnak. Persze ők mind a már megszokott chromákkal együtt érkeznek.

A szett presztízskiadása Fiora tulajdonát képezi, amely arany, fehér és rózsaszín megjelenést kölcsönöz a szokásos vörös, sárga és kék szín helyett.

És ez még nem a vége! A Teamfight Tactics kis legendái is új külsőt kapnak. A 11.2-es javításba érkezett frissítésekkel Choncc, Furyhorn és Shisha is kaptak néhány kozmetikumot, továbbá az aréna megjelenését megváltoztató témát is megvásárolhatjuk.

Neked melyik skin tetszik a legjobban?

 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×