A DMR uralma után úgy tűnik, hogy most a Kar98k az egyik legnépszerűbb választás.

Ahogy a Warzone metája egyre eltávolodik a DMR 14 dominanciától, a meglepően gyors, de mégis hihetetlenül halálos hatótávolságú Kar98k veszi át az uralmat Verdansk háza táján. Jelenleg a második leggyakrabban használt darab.

Ha kéznél van ez a fegyver, akkor tényleg lehet „one-hit” az enemy. Nagyon gyors ADS-sel rendelkezik, tisztességes lövési sebességgel és lenyűgöző távolságokon képes teljesen armored ellenségeket leszámolni. Valóban remek elsődleges választás lehet.

Nézzük is hozzá a legjobb attachmenteket és perket:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: Singuard Custom 27.6”
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: Sniper Scope
  • Perk: Sleight of Hand

Ez a Kar98 setup abszolút végzetes, miközben még pontosabbá teszi a lövéseidet és megnehezíti az ellenfélnek, hogy a közeledbe férkőzhessen.

A Monolithic Suppressor és a Singuard Custom 27.6″ együttesen hozzásegítenek a megfelelő sebzéshez egy elég nagy hatótávolságon belül – így például nem tűnsz fel a mini mapokon -,  továbbá növelik a golyó sebességét is, így nem lesz probléma, hogy messzebb helyezkedsz el. Ezzel egyidejűleg a Tac Laser fantasztikus az ADS sebességéhez és a Sniper Scope pedig minőségi zoomot biztosít anélkül, hogy túl nagy ADS-terhet jelentene.

Ez az öt attachment együttesen elengedhetetlenül szükséges egy  profi Kar98 loadouthoz, gyakorlatilag a legjobb játékosok szinte kivétel nélkül mind ezt használják. Eközben a Sleight of Hand segíti az (egyébként pokoli) újratöltési sebességet – így az ellenségek nehezebben csaphatnak le ránk lövéseink között.

Kellemes játékot mindenkinek! 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×