A Future Stars töltőképernyőjén újabb nyomok bukkantak fel. Egy 89-es holland játékos már biztos benne lesz a keretben. De vajon ki ő?

Már csak egy nap és elkezdődik a Future Stars promóció. Én nagyon várom már, hiszen szerintem a játék egyik legérdekesebb eventje kezdődik. Fiatal tehetségek kapnak masszív erősítést, így a megszokott ezüst és arany lapjaik helyett olyan erőkkel bírnak majd a pályán, mint Neymar, Mbappé, vagy akár Ronaldo. Az első nyomot fel is fedte az EA.

A töltőképernyőn egy 89-es holland játékos szerepel, aki az újragondolt lap design első hírnöke. Nagyon sokan az Eredivise ingyen holland játékosára, Gravenberchre gondolnak. A SOFIFA szerint 89-es potenciállal rendelkezik a játékos, így sokan kötik össze már a focistát ezzel a kártyával. Őszintén a 82-es lapja is nagyon jól szerepelt nálam, így nem bánnám, ha egy erősebb kiadást is kapnánk belőle.

Ezenfelül akit szerintem a legtöbb magyar vár az nem más, mint Szoboszlai. Dominik Lipcsébe igazolásával szerintem komolyan megnőtt az esélye, hogy Future Stars lapot kapjon, mivel a Bundesligából előbb választanak sztárokat, mint az osztrák ligából. Puskás játékba kerülésével a linkelése is megoldható, így szerintem komoly esély lehet egy speciális Szoboszlai lapra. A külföldi sajtó még Ansu Fatit is szívesen látná. A spanyol sérüléssel bajlódik, így a POTM lapon kívül más speciális kártyát nem kaptunk.

Ti kiket vártok a Future Stars promóba?

×