Izgalmas napoknak nézünk elébe.

Február hetedikén (magyar idő szerint február 8-án hajnalban) rendezik meg az amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, a Super Bowlt. Természetesen az esemény körüli hype-ot a Fortnite sem hagyhatja ki, hiszen régóta kiváló partneri kapcsolatban állnak a sportszövetséggel.

Item Shop, Creative Hub és Team Rumble,

Ahogy azt sejteni lehetett, visszatérnek a tavaly novemberben bemutatott Gridiron Gang név alatt futó NFL skinek is a Fortnite Item Shopjába. Magyar idő szerint február 5-én hajnalban ismét megvásárolhatjuk az újdonságokat.

Fortnite Nfl

A Team Rumble játékmódot pár napig leváltja az NFL Rumble. A szabályok azonosak lesznek, ám a saját outfitjeink helyett NFL mezekbe „kényszerít majd minket a játék.

15CM NFL VerizonHub Social

Ezen kívül a Creative Hub is teljesen átalakul. A Verizon x BeyondCreative kollaborációnak hála február 1. és 9. között egy igazán egyedi in-game stadionban váltogathatunk a Creative portálok között.

Twitch Rivals

16x9 Logo

Február negyedikén, magyar idő szerint este nyolckor pedig egy egymillió dolláros jótékonysági kupát is követhetünk Twitch-csen. Igazán színes triók lesznek: 30 NFL sportoló, 30 profi/tartalomgyártó mellett 30 olyan „átlagos” játékos lesz csapatokba osztva akik a Streamer Bowl kupán a legjobbak között végeztek. Izgalmas napoknak nézünk elébe!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×