Egy Call of Duty: Black Ops Cold War játékos szerint komoly változást kéne hozni a késelésbe, hogy legyen értelme használni.

A kés tulajdonképpen gyors és halálos eszköz lehet a Call of Duty játékokban, így nem véletlen az sem, hogy nagyon sokan szeretik használni. A Black Ops Cold War játékosai azonban valószínűleg inkább csak frusztráltak miatta, hiszen a késelés nem éppen azt az eredményt hozza, amit elvárnánk.

Sok játékos változásokat látna szívesen a kések terén.

Miközben sokak számára nehéz a döntés, hogy milyen loadoutot építsen, van aki a késsel szeretnek harcolni. Korlátai ellenére a kés bizonyos esetekben nagyon hasznos tud lenni, amit gyakran tapasztalhattunk mondjuk a 2019-es Modern Warfare-ben. A Cold War esetében azonban úgy tűnik, hogy az elmúlt hetekben titokban nerfelték.

Amikor a játék megjelent, a késelés igen gyors animációval rendelkezett, ami nagyon gyorsan regisztrálta a killt. Sőt, egyesek túl gyorsnak tekintették. Ahogy azt a Redditen jamesswazz bemutatta, most még közvetlen közelről sem hatásos a kés. Az alábbi videóban az első ütés még csak-csak talál, de a másodikat már valószínűleg nem regisztrálta a rendszer.

Knifing hit detection needs a major change. Twice I couldn’t knife him at close range.
byu/jamesswazz inblackopscoldwar

Természetesen a kommentek alapján egyértelmű, hogy sok játékos van azon a véleményen, hogy ez így nincs rendben és a késelésen változtatni kéne. Természetesen most a Treyarch fejlesztőin múlik, hogy megváltoztatják-e a kést, vagy minden marad így.

Szerinted is gyengébb lett a kés? Jó lenne, ha visszaállítanák?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×