Tavaly Boateng Flashback SBC, idén Moments lap érkezett. Lássuk mit tud a BL győztes német hátvéd.

 

Itt a kedd, ami annyit jelent, hogy megérkezett a TOTY védősora. A neveket már előre tudtuk, viszont az értékeket csak ma fedte fel az EA Sports. A TOTY lapok mellé pedig egy Boateng SBC is érkezett.

A lap kiváltásáért három csapatot kell összeraknunk. Egy 83-as, 84-es, 85-ös szükséges, szóval elég baráti az ára a védőnek. Ha valaki esetleg hiányolta volna a németet idén újra megkaptuk. Mi lesz a következő, csak nem egy David Luiz SBC?

A lap amúgy nagyon baráti. A védelmi statjai szinte tökéletesek, ahogy a fizikai mutatói is. A Stamina lehetne több, de el lehet ezzel is döcögni. Az Agility, Balance is magas egy középvédőhöz képest, emellett mi az a composure. Indítással nem lesz probléma. 82-es Vision 87-es short pass és 95-ös long pass. Ezeket a mutatókat lassan De Bruyne is megirigyelné. Pace-ben lehetne erősebb, hiszen a gyorsulása nem a legjobb, de összességében nem egy rossz lap.

Szerintem ár/érték arányban egy igen erős lapot kaptunk ráadásul, ha sikerül egy TOTY Neuert vagy Daviest kibontani akkor az erős link miatt is megéri kirakni. Ha nekem bármelyik játékost kibontani, akkor Boateng mindenképp érkezik a keretembe.

Te kiváltod?

×