Egy kicsit szakított a megszokottal az EA és most nem hétfőn, hanem pénteken indult a Team of The Year promóció. Holnap a 12. játékost is felfedik.

Múlt hét pénteken kezdődött meg a már régóta várt Team of the Year promóció. Ebben az évben szakított a hagyományokkal az EA és nem hétfőn, hanem pénteken érkezett az első adag, akik most a csatárok voltak. A holnapi napon pedig a Twitchen fedik fel a 12. játékos kilétét.

Ahogy az lenni szokott a kezdő csapat mellé érkezik egy csere játékos, aki a 12. Team of the Year lap. Ennek a játékosnak a kilétét a holnapi Twitch Rivalson fedik fel, ahol a játékosok a legújabb Team of The Year lapokkal kiegészülve csapnak össze. A műsor este 7 órakor kezdődik és a streamerek 50 ezer dollárért küzdenek. Hogy a lapot mikor fedik fel, arról egyelőre még nincs hír, de valamikor a műsor során várható. Az általunk legesélyesebbnek tartott játékosok között szerepel Son, Mané, Neymar és az argentin világsztár, Lionel Messi.

TOTY

A tavalyi TOTY szavazás lehetőségei

Ha játék szempontjából kéne választani, akkor biztos Neymart választanám, ha viszont rajongói oldalról nézem, akkor Messi lesz a befutó.

Szerinted ki lesz a 12. TOTY lap?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×