Ismét ingyenessé tett az Epic Games egy kiváló játékot. Most a stratégiai játékok kedvelőit szolgálja ki a cég, akciós a Galactic Civilizations III.

Új hét, új ingyenes játék az Epic Games Store-ban. Ezúttal egy 12 ezer forint értékű stratégiai játékot, a Galactic Civilizations III-at adhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz.

Azt hinné az ember, hogy A Battlefront II Celebration Edition után belassít a cég, de úgy fest, erről szó sincs. Ismét egy igencsak értékes és sokak által kedvelt cím került fókuszba, a kategória kedvelői csupa jó dolgokat írtak a GC3-ról. A Metacritic szerint a kritikusok a 100-ból átlagosan 80 fölött értékelték a játékot, így úgy gondolom, legalább esélyt érdemes adni neki.

DV a következőképpen összegezte a játékot:

A történet szerint az emberiség egy napon arra ébred, hogy nincs egyedül a galaxisban. Eljut az űrbe, felfedez más civilizációkat, azok saját történelmével és motivációival. A cél az, hogy civilizációnknak hírnevet szerezzünk a galaxisban. A játékban saját fajt is választhatunk: Ember, Drengin, Altarian stb. A saját civilizáció építése során rengeteg kihívással kell szembenézni, mint a diplomácia, a kémkedés, technológiai fejlődés stb.

 

Aki szereti a műfajt, annak mindenképp érdemes behúzni a játékot, ha másért nem, hát azért, mert ingyenes. A Galactic Civilizations III egészen pontosan január 21-től, január 28-ig akciós.

A játékot erre a linkre kattintva lehet elérni.https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×