Jópárszor kaptunk már tökéletes remaket klasszikus alapanyagokból, de sajnos még mindig túl gyakran érkeznek gátlástalan lehúzások is…

Rengeteg olyan régi mestermű található már a játékipar történelmében, melyek mindig megérdemlik, hogy újra meg újra elővegyük őket. Ezek a klasszikus darabok viszont sajnos nem mindig öregednek a legjobban, és sokszor vagy nem futtathatóak a modern gépeken, vagy csak egyszerűen nem nyújtják ugyanazt az élményt mai szemmel. Ilyen helyzetekben sok stúdió dönt úgy, hogy feldolgozza a játékot – és bizony ez nem mindig sikerül hibátlanul.

Sokszor kiderült már, hogy nem elég csak simán nagyobb felbontásra cserélni a textúrákat – de olyan példát is hozunk, ahol pont azzal volt a probléma, hogy belepiszkáltak a motorba… A jó oldalon pedig sokszor épp az a lényeg, hogy tiszteletben tartják az eredeti játék működési elvét, vagy akár pont az, hogy az alapjairól gondolnak újra mindent. A mai videóban megnézzük a legjobb és a legrosszabb próbálkozásokat!

Következzenek klasszikus játékok jó és rossz új köntösben!

 

Ti melyik játékból néznétek még meg feldolgozást? Esetleg volt olyan remake, ami elrontott egy szerintetek klasszikus játékot? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×