Hamarosan megérkezik a Monster Hunter Rise a Nintendo Switch konzolokra. Japánban a 7-Eleven egy speciális nyereményjátékot is indít.

Azok a Monster Hunter rajongók, akik a PlayStation gépekről, vagy éppen PC-ről ismerik a szériát, most biztosan csodálkozva emelik a szemöldöküket a cím láttán. Viszont azok, akik a Nintendo berkein belülről érkeznek, a Rise megjelenése előtt biztosan érdekesnek találják majd a hírt.

A Nintendo konzoljain ugyanis bónusz tartalmakat lehet feloldani az úgynevezett Amiibo figurákkal. A Monster Hunter Rise márciusi megjelenésére is készülnek figurák, amiket nálunk, Európában is meg lehet majd biztosan vásárolni. Olyannyira, hogy van olyan játékcsomag, amihez jár egy szóban forgó figura. Japánban viszont komolyabb promócióra lehet számítani.

A 7-Eleven egy üzletlánc, ami számtalan országban jelen van már. Eredetileg Észak-Ameriából indult, s a jelek szerin már keleten is komoly erőre tett szert. A Rise játékhoz ugyanis az üzletlánc speciális arany Amiibókat kínál a rajongóknak.

Ahogy a legtöbb exkluzív ajánlat esetében, itt is egy nyereményjáték keretein belül lehet majd csak megszerezni a szettet. Január 25. és április 11. között kell vásárolni egy kártyát az üzletek egyikében, hogy valaki esélyessé váljon.

A mi régiónkban ez az ajánlat a gyűjtők számára lehet fontos. Aki hozzájut egy ilyen arany figurához, biztosan komoly értéket tudhat majd a vitrinjében. Ha megtetszettek az aranyozott figurák, érdemes böngészni majd a világhálót, hátha lesz olyan játékos, aki pénzt szeretne majd csinálni belőlük.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×