Predator megérkezett a Fortnite Battle Royale-ba. Az új karakter Bossként is megtalálható a szigeten, vagyis egy új Mythic tárgyat is hozott magával.

Predator mától hivatalosan is a játék részét képezi, a küldetéseken keresztül minden Battle Pass tulajdonos feloldhatja majd magának a horrorkaraktert. Ám azokat is érinti a megjelenés, akik nem vásárolták meg az aktuális szezon tartalomcsomagját.

Predator ugyanis, mint Boss is megtalálható a szigeten. A Victory Royale megszerzése érdekében pedig bizony érdemes lesz párszor végezni vele, ugyanis a Mythic tárgy, amit maga után hagy kifejezetten erős lett.

A Cloak Device segítségével láthatatlanná válhatunk 30 másodperc erejéig. Ez már önmagában nagyon erős és egyszer használatos tárgyként is látnánk a helyét a játékban, viszont az új játékelemet 30 másodpercenként lehet használni. Vagyis percenként egyszer el fogjuk tudni sütni, ezzel pedig a játék egyik legerősebb tárgyává válik a „utility” kategóriában.

Természetesen a Boss is képes használni a tárgyat, de ő csupán csak 15 másodpercig képes láthatatlanná válni, s 30 másodperc míg újra tudja aktiválni.

Ha legyőzzük Predatort, akkor Ammo, a Cloak Device, na meg Flopperek eshetnek a testéből. A Flopperek meglepőek lehetnek, ám ettől még inkább kompetitívvé válik a karakter. Tényleg érdemes megpróbálni legyőzni.

Csupán közelharci támadásai vannak, a Harvesting Tooljával, vagyis a karmaival tud sebzést okozni. Hármat csap vele egyhuzamban, az első két ütés 20-20 sebzést okoz, míg az utolsó 30-at. Az építményekre ez jóval nagyobbat árt, itt a számok 100-100-200-ra jönnek ki.

Íme a teljes Predatot szett a játékon belül:

 

 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×