A Valorant második epizódja már játszható, a legújabb frissítés pedig tölthető. Yoru, az új ügynök viszont meglehetősen sokat rakoncátlankodik.

A Valorant új epizódjával egy teljesen új ügynök is érkezett. Yoru egy Duelist, aki teleportálni, láthatatlanná válni, sőt még flashelni is tud. Tipikusan olyan karakter, akivel akár egy személyben is felvehetjük a versenyt ellenfeleinkkel. Ha szeretsz az ellenséges vonalak mögé kerülni és meglepni az ellent, az új ügynököt neked találták ki.

Bár még azt ajánlom, hogy várj a komolyabb használatával, ugyanis bőven akadnak még gondok vele. A napokban arról írtunk, hogy a teleportálással fall damage-et is elszenvedhetünk, most pedig kiderült, hogy van ennél komolyabb hibája is.

So if you use Yoru’s teleport JUST as it expires, it kills you
byu/amcaaa inVALORANT

Egyre többen jelzik, hogy a teleportálással több baj is van. Az előbb említett „csak” sebzi a karakterünket, egy másik viszont szabályosan meg is öli. Gyakorlatilag áteshetünk a pályán, ha rosszkor használjuk.

A gyilkos hiba akkor aktiválódik, amikor a teleport effektje éppen lejárna. Ha az utolsó pillanatban kívánunk helyet és helyzetet változtatni, a rendszer megszédül, Yorut pedig a pálya alá küldi.

A Riot Games még nem reagált a hibával kapcsolatban, de az biztos, hogy idővel javítani fognak minden jelenleg fennálló hibát. Addig pedig érdemes körültekintően játszani az új ügynököt!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×