Elindult a Valorant legújabb szezonja, az Episode 2 első felvonása. Egy új ügynökkel is bővült a repertoár. Bár Yoru hibásan érkezett.

A Valorant második epizódja sikeresen útjára indult. Az első epizód nagy sikereket hozott a Riot Games lövöldéjének háza tájára. Mondjuk furcsa is lett volna, ha nem kattant volna be a játékosoknak a játék egy olyan őrületes zárt béta időszak után. Biztos sokan emlékeznek még tavaly tavaszra, amikor a Riot a Twitch platformon keresztül szórta a hozzáféréseket. Pillanatok alatt az egyik legnézettebb kategória lett a Valorant, s ezt hosszú ideig tartotta is. Mára már nincs akkora hype a játék körül, viszont sikerült kiépítenie magának egy stabil közösséget.

Az új epizóddal egy teljesen új ügynök is érkezett. Yoru személyében egy új duelist debütált, amit az igazán agresszív, „egyszemélyes csapatoknak” tervezett a fejlesztőgárda. A karakter képes flashelni, láthatatlanul lopakodni és teleportálni is. A gond csak az, hogy utóbbi meglehetősen bugosan működik.

You get fall damage if you jump before using Yoru’s Gatecrash (this doesn’t happen if you don’t jump before using it)
byu/AzdarLP inVALORANT

 

Yoruval képesek vagyunk kijelölni, hogy egészen pontosan hova szeretnénk teleportálni. Ezt ha mozgás közben csináljuk, rendeltetésszerűen működik minden. Viszont ha egy magasabb pontról jelöljük ki a pontot és a teleportálás előtt ugrunk egyet, zuhanási sebzést (fall damage) kapunk. Ez pedig, egy olyan kompetitív esportjátékban, mint a Valorant, meglehetősen szignifikáns hibának számít.

A témában még nem reagált a Riot Games, de valószínűleg amint feltűnik a bug a fejlesztőknek is, azonnal javítani fogják.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×