Még csak kicsivel több mint egy hónapja jelent meg a játék, mégis jelentős kedvezményekkel kapható, főleg a dobozos konzolverziók esetében.

Most úgy néz ki, hogy a Cyberpunk 2077 jó verziója jóval drágább, mint a rossz verziók. Hogy ez logikus vagy nem, azt mindenki döntse el maga. Az viszont biztos, hogy a játék (bizonyos) sikertelenségének következtében, egy héttel a megjelenés után is kedvezményekkel volt kapható. Most, kicsivel több mint egy hónappal később, ezek a kedvezmények még nagyobbak lettek, különösen konzolverziók esetében.

Külföldön most előfordul, hogy a PS4 és Xbox One dobozos verzió akár 50 százalék kedvezménnyel kapható a boltok polcain. Ez egyes helyeket 29,99 dollár. Az akciózást a kisebb boltok nyomán aztán több nagyobb bolt és internetes portál, például az Amazon is követte. Az árak persze régiótól függően ingadoznak, de nyilvánvaló, hogy a kereskedők igyekeznek megszabadulni a dobozoktól, miután a hibák miatt kitört a botrány.

A kiskereskedőknél kapható PC-verzió (amely alapvetően egy GOG-kód), valamint néhány fizikai kiegészítő szintén 33 százalékos kedvezményekkel kapható.

Ezek természetesen csak az amerikai árak, és bár Európában a kedvezmények jóval mérsékeltebbek, mindenhol igyekeznek akciózni.

Nyilvánvaló, hogy az árak csökkenésének háttérében a konzolverziók játszhatatlansága áll. Valamint az, hogy a CD Projekt RED bejelentette, hogy a játék DLC kiegészítői késnek, hiszen most inkább a hibajavításokon lesz a hangsúly.

A CD Projekt RED emellett perekkel is szembe néz, szóval van gondjuk bőven. A Cyberpunk 2077 egy-egy verziója egyébként Magyarországon is kedvezményesen kapható.

Ezeket a verziókat ilyen olcsón azért is érdemes beszerezni, mert a játékot valószínűleg a jövőben javítják, az élményt pedig jóval magasabb szintre emelik. Ha a játék már megvan, akár konzolra, akár PC-re, csak idő kérdése, hogy érdemben játsszuk azt.

A Cyberpunk 2077 a Leet.hu Webshopjában is kedvezményesen kapható, egészen január 31-ig.

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×