Nagyon ironikus bakira lettek figyelmes azok, akik követték a Samsung Twitter bejegyzéseit. Ők is iPhone-t használnak?

Ami azt illeti, elég ciki helyzetbe került a Samsung a Twitteren nemrég. A Samsung Mobile, hivatalos amerikai közösségi oldalán egy promóciós anyagot úgy tettek közzé, hogy kiderült: a bejegyzést egy iPhone készülékről töltötték fel. Ez nem éppen jó hír a Samsung számára, hiszen az Apple a legnagyobb konkurencia számára, a márkahűség pedig igencsak mérvadó.

A dél-koreai technológiai óriás a Samsung Unpacked eventet kívánta promózni a Twitteren.

„A #SamsungUnpacked közeledtével keményen dolgozunk azon, hogy izgalmas hírekkel szolgáljunk. Ön melyik innovációról és fejlődésről szeretné, ha lerántanánk a leplet?” – kérdezte a Samsung a követőket.

Egyes rajongók szemében az, hogy a bejegyzést egy iPhone készülékről tették fel, megbocsájthatatlan bűn. Persze korábban is előfordult már olyan, hogy valaki lebukott, amikor egy konkurens cég termékét használta.

2013-ban például a teniszsztár, David Ferrer iPhone segítségével dicsérte a Galaxy S4 készüléket a Twitteren. Ugyanebben az évben a T-Mobile volt vezérigazgatója, John Legere dicsőítette a Galaxy Note 3-mat, szintén egy iPhone-ról.

A dolog még durvább, ha figyelembe vesszük, hogy a Samsung állítólag 2018-ban beperelte Ksenia Sobchakot, akinek fizetett a Samsung a termékpromócióért. Mégis lefotózták, amikor nyilvánosan az iPhone X-et használta.

A Samsung várhatóan január 14-én dobja piacra az új Galaxy S21 modelleket az Unpacked eseményen. Az előrejelzések szerint a csúcskategóriás okostelefonok 6,7 és 6,8 hüvelykes OLED kijelzőket, S-Pen támogatást és Qualcomm Snapdragon 888 SoC vagy Samsung Exynos 2100 komponenseket kapnak.

×