A Respawn Entertainment folyamatosan azon dolgozik, hogy még érdekesebbé tegyék a közösség számára a híres Battle Royalet, az Apex Legendset.

Az Apex Legends az egyik legpörgősebb és leglátványosabb Battle Royale a piacon. A legjobb az egészben, hogy ráadásul ingyenesen játszható a Respawn Entertainment remekműve, csupán a kozmetikai tartalmakért kell fizetnünk. Egy színvonalas esportágazatot is ráhúztak már a játékra, a játékban pedig jóideje pörögnek már a rangsorolt módok.

Az egyetlen probléma a Battle Royale formulával, hogy relatíve gyorsan meg lehet unni. A nagyobb kiadók, mint például az Activision, vagy az Epic Games ezért különféle érdekes játékmódokkal színezi a lehetőségeket. Ha tehát kezdünk belefásulni a Battle Royale okozta stresszes játékmenetbe, lehetőségünk adódik kicsit kikapcsolódni.

Az Apex Legends fejlesztői most úgy tűnik, hogy a Team Deathmatch irányába fogják hajtani a híres lövöldét. Legalábbis erre utal egy friss leak.

 

A leaket Shrugtal tette közzé Twitteren, amihez már egy térképet is linkelt. Kings Canyonon kapna helyet a 3v3 map, aminek két kiindulópontot terveztek. Itt is terelné a játékosokat egy kör, ráadásul 4 előremeghatározott Loadouttal lehetne megküzdeni.

A tervezet szórakoztatónak tűnik, reméljük megvalósul és kipróbálhatjuk majd!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×