Egy tehetséges fejlesztő arra vállalkozik, hogy a VR eszközökkel is bejárhatóvá tegye a Cyberpunk 2077 városát, Night City-t.

A tehetséges mod-készítők a Cyberpunk 2077 megjelenése után egyre többet ülnek le a gép elé. Na, nem csak azért, hogy játszanak a CD Projekt RED új játékával, de azért is, hogy valamilyen módon megváltoztassák azt. A játékhoz már most számtalan mod elérhető, most viszont valaki különleges vállalkozásra szánta el magát, amivel a Cyberpunk élményt még magasabb szintre emeli.

Készül a Cyberpunk 2077 VR mod.

Nexen4-nek az a fantasztikus ötlete támadt, hogy a VORPX nevű programmal áthelyezi a Cyberpunk 2077 világát a virtuális valóságba. A játék hű követői talán emlékeznek arra, hogy a CD Projekt RED már foglalkozott a VR lehetőségével, sőt még egy dev-kit is készült hozzá, de végül a cég úgy döntött, hogy teljesen elveti az ötletet. A modderek azonban nem hagyják annyiban. Nexen4 terve, hogy befejezi a projektet, hiszen látni szeretné Night City-t VR-ban. Ahogy az alábbi videón is látszik, a modderek ehhez még egy különleges VR széket is készítenek.

This is what I’ve been waiting for all these years :’)
byu/Nexen4 inLowSodiumCyberpunk

Bár a VR szék és Nexen4 speciális játékmódja még nem elérhető el bárki számára, akik kíváncsiak és rendelkeznek VR headsettel, azoknak érdemes körülnézni a VORPX honlapján. Itt azt ígérik, a szoftver segítségével minden játékunk kipróbálható VR-ban.

Te szereted a VR játékokat?

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×